Ласкаво просимо на UKRAINE GTA 5!

Зареєструйтесь, щоб мати змогу створити тему.

SignUp Now!

Розглянуто втручання в РП процес без адмін режиму(червоного ніку над головою)

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Kiryak Shade

Козак
29 Жов 2025
7
Нікнейм адміністратора
не знаю , статік 20245
Ваш статичний ID
28619
Звʼязок з Вами
tg : rox_x1
Детальний опис скарги/ситуації
затулив людину на ящиках, почав лутати ящик та після цього на ньому вже стояв адмін (без червоного ніку над головою) я , через нерозуміння ситуації трохи розгубився та почав ООС розмову з адміном і т.д
відкат починається з моменту де я вже затулив людину та лутав ящик(затулив без попередження) чому без попередження? тому що раніше мене тулили без попередження та після цього отримав відмову на відкат де мене тулили без попередження зі словами що можна тулити якщо людина не лутає ящик
хочу розібратись у цій ситуації, готовий і сам отримати покарання
але , головне питання чому адмін слідкує за окремим гравцем, піднімає його і робить ТП не знаходячись у адмін моді
так, на моєму відкаті нема моменту де я саме затулив людину але я думаю у адміна він має бути
також ось силка на мою скаргу де я отримав відповідь що можна вбивати без попередження
ось силка на мій подібний відкат, на який я отримав відмову і після чого сам почав тулити гравців без попередження , хотілось би все таки конкретики з боку правил ящиків
Посилання на докази
[URL unfurl="true"]https://youtu.be/iW7kuvBHfAo[/URL]
Яке покарання оскаржуєте
покарання не було, так як ми типу відкатили ситуацію але все таки хотілось би розібратись
втручання в РП

Azazello

Син Самурая
Активний гравець
9 Жов 2024
2,298
Вітаю. Правила секретних ящиків відкореговані, внесені правки для більшої ясності. З адміністратором буде проведена бесіда стосовно комунікації з гравцями без червоного ніка.

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Хто переглядає цю тему (Всього: 0, Учасників: 0, Гостей: 0)

Угорі