Ласкаво просимо на UKRAINE GTA 5!

Зареєструйтесь, щоб мати змогу створити тему.

SignUp Now!

dron cruz

Козак
17 Лис 2025
47
Нікнейм адміністратора
pr manager
Ваш статичний ID
29499
Звʼязок з Вами
тг-@za_yakinevicha
Детальний опис скарги/ситуації
дивітся зараз дуже плачевна ситуація з медіа а саме їхнім блатом,прикинем ситуацію з амандою їм видали скіни коров добре хай вже бігають з скінами але ж тоді й відігруйте рп складову корови а не їздіть на скутерах говоріть і тд,далі зеленський сьогодні ми їдемо до відділку бцсд просто так навіть не знали що він стрімить ми втаранюємось в нього він наводить на нас зброю це вже є іс причина відкрити вогонь по ньому томущо зброя наведена на нас мій напарник відкриває вогонь по ньому він просто через медіа функціонал улітає та мій напарник получає БАН за дм на 1 день,причина бана не обгрунтована томущо в нас була повна іс причина відкрити вогонь,потім коли попросили адміна зайти в діскорд він просто ігнорував тікети та в діскроді не відповідала потім вже відповіла та зняла бан,тоді навіщо його було видавити якщо через 20 хвилин його знімають дуже бредово получаєтся,також візмем того самого вернона він сам по собі нормальний але коли на нього викликаєш адміна то кажіть що в нього є блат на деякі правила згідно медіа,я розумію що треба медіа і тд але хоть якось їх треба відфільтровувати,ну даже та сама аманда яка корчить з себе якусь дурочку хотя то взагалі чоловік,хто прийде за нею на сервер коли вони ходять всіх оскають домахуются до гос структу,попрошу якась вирішити цю ситуацію тому що це піздец просто зараз дуже багато блату над медіа хотя він ніяк до добра не доведе,треба взагалі прибрати цей блат так як вони такі самі рп гравці як і всі але вони бл*ть ходять в скінах коров творять хуйню,прибирайте цей блат бо сервер краще не стане а тільки в низ піде
Посилання на докази
https://forum.ukraine-gta5.com.ua/
Яке покарання оскаржуєте
блат медіа
.

Хто переглядає цю тему (Всього: 2, Учасників: 0, Гостей: 2)

Угорі