Ласкаво просимо на UKRAINE GTA 5!

Зареєструйтесь, щоб мати змогу створити тему.

SignUp Now!
Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

A. Trigger

Коли робили селфі,а мімо пройшлись красіві пацики
7 Вер 2025
82
Нікнейм адміністратора
Skezz
Ваш статичний ID
24101
Звʼязок з Вами
-
Детальний опис скарги/ситуації
пробив колеса працівникам бцсд поки вони стояли на узбіччі, вони почали стріляти по рандомній людині і їи покарання не видали. але це таке, ми об'їхали їх з інакшої сторони та я хотів поремонтувати їх машину натоміст мені адміністратор дає варн за 5.28.1 хоча є окреме правило на такий випадок. не розумію навіщо робити правила в одну сторону по якій відкидують гравці які не знаходяться в держю структурах за будь яку неправильну взаємодію, на мою думку я вже напевно краще буду получати 9 годин за 5.10 ніж варн за 5.28.1
Посилання на докази
https://youtube.com
Яке покарання оскаржуєте
dfhy
.

Katrin

Заступник Головного адміністратора
Заступник головного адміністратора
30 Гру 2024
951
Вітаю, шановний гравцю.

Переглянувши ваші докази, хочу зазначити наступне:

Адміністратор видав покарання вірно та згідно регламенту.

5.28.1. Заборонено навмисно вбивати, блокувати, затримувати, провокувати або іншим чином заважати роботі співробітників державних структур без ІС-причини. Заборонено також використовувати баги, фізику чи механіки гри для нанесення шкоди Держ. структурам.| WARN / Ban 1–14 днів
Пояснення: заборонено без причини вбивати поліцейських, які проводять процесуальні дії. Якщо хочете допомогти комусь уникнути затримання, і у вас достатньо людей для уникнення PG, ви можете під загрозою зброї змусити поліцейських відпустити гравця.
Виняток: поставка медикаментів чи боєприпасів, рейд на крайм організації, інші масові ІС процеси, де напад є логічним.

Дякуємо за ваше звернення та бажаємо приємної гри.

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Хто переглядає цю тему (Всього: 1, Учасників: 0, Гостей: 1)

Угорі