Ласкаво просимо на UKRAINE GTA 5!

Зареєструйтесь, щоб мати змогу створити тему.

SignUp Now!

Відмовлено варн от Danichka Javelin

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Zim Wolf

Отаман
16 Кві 2025
148
Нікнейм адміністратора
Danichka Javelin
Ваш статичний ID
16475
Звʼязок з Вами
zim0o
Детальний опис скарги/ситуації
Сделал тикет адм. Edward Merssi ответил мне,я показал ему откат в дс,он посмотрел тут откат,сказал явное нарушение но он не может чего сделать не может без куратора,я попросил снять тьюрму(60 минут),та и все,он не может выпустить из тюрьмы, я попросил помочь мне,он помог мне найти Danichka Javelin я показал ему откат в дс он, сказал что плохо слышно, но тут точно есть байд пд...я возмутился сказал окей выпусти меня из тюрьмы просто, он сказал мне "лень"(прямые обязанности отказывался выполнять, звать старшего так же отказался по причине- мне лень бежать за ним и кому то писать искать), отправляй на формум...Прошу мне вернуть мой даймонд на 5 дней который мне пришлось потратить что бы снять ВАРН, разобраться в ситуации с админом.
Посилання на докази
[URL unfurl="true"]https://forum.ukraine-gta5.com.ua/threads/611-%D0%9D%D0%BE%D0%BD-%D1%80%D0%BF-%D0%BA%D0%B0%D1%84-%D1%82%D1%8E%D1%80%D1%8C%D0%BC%D0%B0.15331/#post-48628[/URL]
Яке покарання оскаржуєте
Варн
-
-
-
-
-
-

Azazello

Син Самурая
Активний гравець
9 Жов 2024
2,298
Передаю на детальний розгляд куратору адміністрації @Buffalo

Buffalo

Активний гравець
14 Жов 2024
2,415
Вітаю, шановний гравцю.

Переглянувши ваші докази, хочу зазначити наступне:

Порушень з боку адміністрації не було виявлено, видані покарання в скаргі були в межах регламенту, стосовно вашої розмови з даним адміністратором не побачив доказів.

Дякуємо за ваше звернення та бажаємо приємної гри.

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Хто переглядає цю тему (Всього: 1, Учасників: 0, Гостей: 1)

Угорі