- 28 Гру 2024
- 42
- Нікнейм адміністратора: Navarro
- Особистий нікнейм / статичне ід: Tomas Backward
- Контакт для швидкого зв'язку з Вами у разі необхідності (Telegram, Discord): srveef
- Суть скарги: 2.8 зп
- Доказ видачі покарання (скріншот/відео/посилання): https://imgpile.com/p/aNqTTG4#AgLRvbM
- Дата видачі покарання: 24.10.25 09:33
Одразу хочу повідомити, що ця тема не повязана з покаранням в сторону мене! Ця скарга стосується Kanye West #10142.
Отже, о 09:33 адміністратор Navarro #1318 заблокувала гравця Kanye West #10142 за 2.8 ЗП - Заборонено будь-які махінації через маркетплейс, зокрема продаж товарів за нереальною ціною з метою обходу банківських комісій.
Сам гравець виставив предмет "Вода" за 100.000.000$, це було з метою виконання завдання для батл пасу, та в цілях забави, ніякої мети обходу банківської системи не було.
Давайте разом уважно перечитаємо як розшифровується 2.8 ЗП і чи стосується ця заборона покарання гравця.
Я вважаю, що ні, адже в правилах серверу ніде немає згадки про те, що не можна виставляти речі за високу ціну, також система дозволяє це робити. Обходу систем не було, предмет не був куплений. Якщо розшифровувати лексично це правило, Kanye West #10142 - не порушив жодного з наведених правил.
Шановна адміністрація! Якщо ви думаєте, що гравець порушив правила, то чому не кидати в деморган до вияснення ситуації, чому не давати бан первентивно, навіщо давати одразу хардбан на 15 днів?
Я ввважаю, що данного гравця потрібно розблокувати.
Дякую за увагу!