Ласкаво просимо на UKRAINE GTA 5!

Зареєструйтесь, щоб мати змогу створити тему.

SignUp Now!
Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Luciano Morris

Козак
11 Гру 2024
45
Нікнейм адміністратора
Xtray Falles
Ваш статичний ID
1062
Звʼязок з Вами
luciano123333
Детальний опис скарги/ситуації
Я подаю оскарження щодо виданого мені покарання у зв’язку з формулюванням «заборонено навмисне зловживання функціоналом кримінальних структур із порушенням RP логіки».

Вважаю дане покарання необґрунтованим або таким, що потребує перегляду, з наступних причин:

По-перше, мої дії не мали на меті зловживання механіками або отримання неправомірної переваги. Я діяв у межах доступного функціоналу, намагаючись дотримуватись рольової логіки та загального ігрового процесу.

По-друге, якщо в моїх діях і були порушення, вони могли виникнути через неповне розуміння правил або неоднозначність ситуації, а не через свідоме ігнорування RP. Я відкритий до зауважень і готовий виправити свою поведінку.

По-третє, прошу врахувати контекст ситуації, а саме: (тут варто коротко описати свою версію подій — що саме відбулося, чому ви діяли саме так, які були обставини).

У зв’язку з вищевикладеним, прошу переглянути видане покарання та, за можливості, пом’якшити його або скасувати. Готовий до конструктивного діалогу та дотримання правил проєкту в майбутньому.

Дякую за розгляд мого звернення.
Посилання на докази
https://ibb.co/RXhcX2L
Яке покарання оскаржуєте
бан
-

Katrin

Заступник Головного адміністратора
Заступник головного адміністратора
30 Гру 2024
951
Вітаю, шановний гравцю.

Відповідь вже надавалась, за флуд темами можете получити бан форумного акаунту.

Дякуємо за ваше звернення та бажаємо приємної гри.

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Хто переглядає цю тему (Всього: 0, Учасників: 0, Гостей: 0)

Угорі