- 11 Гру 2024
- 45
- Нікнейм адміністратора
- Xtray Falles
- Ваш статичний ID
- 1062
- Звʼязок з Вами
- luciano123333
- Детальний опис скарги/ситуації
- Я подаю оскарження щодо виданого мені покарання у зв’язку з формулюванням «заборонено навмисне зловживання функціоналом кримінальних структур із порушенням RP логіки».
Вважаю дане покарання необґрунтованим або таким, що потребує перегляду, з наступних причин:
По-перше, мої дії не мали на меті зловживання механіками або отримання неправомірної переваги. Я діяв у межах доступного функціоналу, намагаючись дотримуватись рольової логіки та загального ігрового процесу.
По-друге, якщо в моїх діях і були порушення, вони могли виникнути через неповне розуміння правил або неоднозначність ситуації, а не через свідоме ігнорування RP. Я відкритий до зауважень і готовий виправити свою поведінку.
По-третє, прошу врахувати контекст ситуації, а саме: (тут варто коротко описати свою версію подій — що саме відбулося, чому ви діяли саме так, які були обставини).
У зв’язку з вищевикладеним, прошу переглянути видане покарання та, за можливості, пом’якшити його або скасувати. Готовий до конструктивного діалогу та дотримання правил проєкту в майбутньому.
Дякую за розгляд мого звернення.
- Посилання на докази
- https://ibb.co/RXhcX2L
- Яке покарання оскаржуєте
- бан
-