Ласкаво просимо на UKRAINE GTA 5!

Зареєструйтесь, щоб мати змогу створити тему.

SignUp Now!
Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Yaroslav Jeakson

Козак
8 Гру 2025
7
Нікнейм адміністратора
Buffalo
Ваш статичний ID
26605
Звʼязок з Вами
Discord: swixxxis
Детальний опис скарги/ситуації
Доброго дня.
Прошу розглянути можливість мого розблокування. Місяць тому я отримав бан за використання читів і повністю визнаю свою провину. Cам факт використання читів є порушенням правил і нечесною поведінкою.За цей час я серйозно все обдумав і усвідомив, який я був дурний, що взагалі пішов на такий крок. Мені щиро соромно за свій вчинок. Я зрозумів, що такими діями псував гру, атмосферу та довіру до себе як гравця. Це був необдуманий і неправильний вибір, про який я дуже шкодую. Готовий грати чесно, дотримуватися всіх правил і поважати інших гравців та адміністрацію. Мені важлива ця гра, і я хотів би повернутися до неї вже як чесний гравець.Я повністю визнаю свою відповідальність. Хоча я не мав на меті псувати досвід іншим гравцям і здебільшого використовував чити поза межами соревновальних режимів, я усвідомлюю, що це ніяк не зменшує тяжкість порушення. Використання забороненого софту — це прояв неповаги до принципів чесної гри, до розробників і до всієї спільноти. Мені справді прикро, що я дозволив собі такий слабкий і необачний крок, який суперечить моєму власному баченню того, яким має бути нормальний гравець.Сподіваюся, що ви зможете розглянути можливість мого розблокування або хоча б пом'якшення терміну. Я готовий довести, що здатен бути іншим.
Посилання на докази
https://postimg.cc/nChrkNHm
Яке покарання оскаржуєте
PERMAMENT-Cheat
амністія

Katrin

Заступник Головного адміністратора
Заступник головного адміністратора
30 Гру 2024
959
Вітаю, шановний гравцю.

В аміністії відмовлено. Багато порушень з вашого боку.

Дякуємо за ваше звернення та бажаємо приємної гри.

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Хто переглядає цю тему (Всього: 0, Учасників: 0, Гостей: 0)

Угорі