- 26 Бер 2026
- 2
- Нікнейм адміністратора
- Adolf#17571
- Ваш статичний ID
- 2803
- Звʼязок з Вами
- marvinold
- Детальний опис скарги/ситуації
- Хочу подати апеляцію. Усвідомлюю, що в цій ситуації допустив серйозні порушення правил проекту. Ситуація почалася з того, що я вилетів з гри під час взаємодії зі співробітниками LSPD. Після цього мені було призначено покарання. Під час розгляду з адміністратором я повівся некоректно: вступив у суперечку, дозволив собі грубе спілкування та образи, зокрема з згадкою про рідних, що є серйозним порушенням. Я розумію, що мої дії виглядали як обман адміністрації та неадекватна поведінка. Незалежно від причин (виліт чи ні), я мав поводитися спокійно та шанобливо, а не погіршувати ситуацію. Повністю визнаю свою провину за образи гравців та адміністратора, неадекватну поведінку під час розгляду, можливе введення адміністрації в оману. Хочу запевнити, що зробив висновки з цієї ситуації. Надалі зобов'язуюсь: дотримуватися правил проекту; не вступати в конфлікти з адміністрацією; поводитися адекватно в будь-яких спірних ситуаціях. Прошу розглянути можливість пом'якшення покарання або заміни постійної блокування на тимчасову
- Яке покарання оскаржуєте
- 3.6 4.7
- Нікнейм адміністратора:Adolf#17571
- Особистий нікнейм / статичне ід: Hideaki Aoki #2803
- Контакт для швидкого зв'язку з Вами у разі необхідності (Telegram, Discord):
- Суть скарги:Хочу подати апеляцію
- Доказ видачі покарання (скріншот/відео/посилання):
- Дата видачі покарання: 16:48:30 26.03.26