Ласкаво просимо на UKRAINE GTA 5!

Зареєструйтесь, щоб мати змогу створити тему.

SignUp Now!

Розглянуто Фікс полювання

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

hunt3r

Новий гравець
15 Гру 2025
4
Забрали збивання анімації планшетом, заблокований рух при анімації освіжування - прямий шлях до постійних смертей, що або зменшує прибуток через придбання самореанімацій майже до 0, або додає час добирання до локації від лікарні, що також зменшує час полювання і прибутку відповідно.

Полювати стало максимально не вигідно, ще й небезпечно, бо якщо поряд спавнить пуму, це все, 0 шансів уникнути її, бо навіть після удару, гравець просто стає в іншому місці і продовжує анімку освіжування, що є не логічним, так як туша вже далеко.

Пропоную, або зменшити час освіжування в раза 2, або не блокувати WASD, тому що я не розумію чому я збираючи шкуру не маю можливості рухатись, не по рп це якось. Можна ж просто дозволити рух, але зупинити освіжування, і це буде адекватно, і ніяких багоюзів, як мені розказали гравці, хоча особисто я тут багоюзу не бачу, так як функціонал планшету доступний, правилами не визначено коли мені дозволено а коли ні користуватись ним, ніякої вигоди від використання гравець не отримував, так як всеодно поки шкура не зібралась далі стріляти не вийде, просто уникнув смерті від пуми, особливо коли вона не видима через розсинхрон.

Найкращим рішенням бачу дозволити рухатись, але просто зупиняти освіжування, тоді гравці зможуть уникати смерті, і це не буде якесь зловживання.

Також прошу додати слоти в Pony Brute , бо маючи багажник в 500 кг слотів там прям взагалі мало, повний багажник туш дає закинути всього 270кг, до чого тоді тих 500?

Голосування за цю пропозицію було призупинено.

Noxx

Головний адміністратор
Головний адміністратор
9 Жов 2024
2,023
Вітаю!
Візьмемо до уваги вашу пропозицію та спробуємо реалізувати її в майбутніх оновленнях.

Розглянуто.

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.
Угорі