- 14 Лют 2026
- 29
В Окружний суд штату San Andreas,
Позивач: Ім'я Прізвище.
Представник позивача: Ім'я Прізвище: (Адвокат позивача).
Позивач: Ім'я Прізвище.
Представник позивача: Ім'я Прізвище: (Адвокат позивача).
ОСОБИСТІ ДАНІ
(зеленим текстом виділено фрагменти-коментарі, які мають бути видалені при заповненні позовної заяви)
(зеленим текстом виділено фрагменти-коментарі, які мають бути видалені при заповненні позовної заяви)
Позивач:
Ім'я Прізвище:
Номер паспорта, ксерокопія паспорта:
Номер телефона:
E-mail Address (Discord/Telegram):
Адвокат: (Цей фрагмент вставляється та заповнюється, якщо позовна заява подається адвокатом)
Ім'я Прізвище:
Номер паспорта, ксерокопія паспорта:
Номер телефона:
Відповідач №1: (Якщо відповідачів декілька — необхідно пронумерувати кожного)
Ім'я Прізвище:
Місце роботи (Якщо відоме):
Посада (Якщо відома):
Номер телефона:
ПОЗОВНА ЗАЯВА №XX
Подаючи позовну заяву погоджуюсь на обробку особистих даних, використання наданих мною матеріалів з метою збереження правосуддя та залишаю за собою підтвердження, що все сказане мною є правдою та докази є достовірними та готовий понести відповідальність у разі надання неправдивих свідчень.
(Опис подій у розгорнутій формі)
ДОКАЗОВА БАЗА
(Додайте всі необхідні докази правопорушення, що відбулося. У разі, якщо їх більше одного - пронумеруйте, коротко вкажіть суть доказу)
ПРАВОВА ПОЗИЦІЯ ЗАЯВНИКА, ПРОХАННЯ ДО ОКРУЖНОГО СУДУ
(Вкажіть ваші позовні вимоги)
(Приклад)
Подаючи позовну заяву погоджуюсь на обробку особистих даних, використання наданих мною матеріалів з метою збереження правосуддя та залишаю за собою підтвердження, що все сказане мною є правдою та докази є достовірними та готовий понести відповідальність у разі надання неправдивих свідчень.
(Опис подій у розгорнутій формі)
ДОКАЗОВА БАЗА
(Додайте всі необхідні докази правопорушення, що відбулося. У разі, якщо їх більше одного - пронумеруйте, коротко вкажіть суть доказу)
ПРАВОВА ПОЗИЦІЯ ЗАЯВНИКА, ПРОХАННЯ ДО ОКРУЖНОГО СУДУ
(Вкажіть ваші позовні вимоги)
(Приклад)
- ВИЛУЧИТИ у Відповідача №1 відеозапис із фіксацією інциденту за часовий проміжок 15:05 – 16:20 від 15.04.2026.
- СТЯГНУТИ з Відповідача та/або скарбниці FIB грошову суму в розмірі $300 000, серед яких:
- - $100 000 - послуги адвоката.
- - $100 000 – компенсація морального збитку.
- - $100 000 - компенсація за вилучену ліцензію на зброю.
- ВИЗНАТИ дії співробітника FIB незаконними, такими, що порушують конституційні права, та притягнути його до кримінальної відповідальності за статтею 12.2 Кримінального Кодексу SA.
- ВИЗНАТИ затримання незаконним та юридично реабілітувати позивача.
ДАТА:
ПІДПИС:
ПІДПИС: