- 14 Лют 2026
- 29
SUPREME COURT
______________________________________________________________________________________________
ФОРМА ПОДАННЯ ПОЗОВУ ДО ВЕРХОВНОГО СУДУ
______________________________________________________________________________________________
THE STATE OF SAN ANDREAS
SUPREME COURT
Верховним судом, залежно від суті позовної заяви та позовних вимог, встановлюються форми подання позовної заяви наступних типів:
(зеленим текстом виділено фрагменти-коментарі, які мають бути видалені при заповненні позовної заяви)
«Позовна заява» (Кримінальне та адміністративне судочинство)
«Апеляційна або касаційна скарга» (Оскарження акта органу державної влади, їхніх дій або бездіяльності; Скарга на неконституційність НПА або його суперечність НПА вищої сили)
Позовна заява» (Кримінальне та адміністративне судочинство)
В Верховний суд штата San Andreas,
Позивач: Ім'я Прізвище.
Позивач: Ім'я Прізвище.
ОСОБИСТІ ДАНІ
Позивач:Ім'я Прізвище:
Номер паспорта, ксерокопія паспорта:
Номер телефона:
E-mail Address (Discord/Telegram):
Адвокат: (Цей фрагмент вставляється та заповнюється, якщо позовна заява подається адвокатом)
Ім'я Прізвище:
Номер паспорта, ксерокопія паспорта:
Номер телефона:
E-mail Address (Discord/Telegram):
Відповідач №1: (Если ответчиков несколько - необходимо пронумеровать каждого)
Ім'я Прізвище:
Місце роботи (Якщо відомо то вказати назву державної організації):
Посада (Якщо відомо):
Номер телефона:
E-mail address (Discord/Telegram):
ПОЗОВНА ЗАЯВА №XX
(Опис того, що сталося, у розгорнутій формі)
ДОКАЗОВА БАЗА
(Додайте всі необхідні докази правопорушення, що відбулося. У разі, якщо їх більше одного - пронумеруйте та зіставте з текстом позовної заяви, коротко вкажіть суть доказу)
ПРАВОВА ПОЗИЦІЯ, ДО ВЕРХОВНОГО СУДУ
(Вкажіть ваші позовні вимоги)
(Опис того, що сталося, у розгорнутій формі)
ДОКАЗОВА БАЗА
(Додайте всі необхідні докази правопорушення, що відбулося. У разі, якщо їх більше одного - пронумеруйте та зіставте з текстом позовної заяви, коротко вкажіть суть доказу)
ПРАВОВА ПОЗИЦІЯ, ДО ВЕРХОВНОГО СУДУ
(Вкажіть ваші позовні вимоги)
ДАТА:
ПІДПИС:
ПІДПИС: