Ласкаво просимо на UKRAINE GTA 5!

Зареєструйтесь, щоб мати змогу створити тему.

SignUp Now!

Очікування Тюнінг на авто

Dante1ne

Козак
21 Тра 2025
41
Пропоную замість додавання нових авто доробити тюнінг, а саме:
1. Зробіть нарешті різні кольори фар.
2. Зробити електро ніон який не просто світиться а міняє колір або моргає (звичайно ціни на то дорожчі)
3. Лед колеса можна навіть додати їх у бп, кейси, але встановлювати біля тюнінгу.
4. Магнітом з музикою через URL того ж ютуб мюз та додатково Бумбокс щоб і прохожим було чутно музику.
5. Зробіть нарешті НА ВСІ авто тюнінг адекватний, зміна зовнішності, покращення двигуна і т.п. а не додавати нові авто. Доробіть з початку старі авто! Так само багато авто без можливості міняти зовнішність авто (до прикладу і-трон, Ауді рс7, порш 911(pgt2)...). Хочеться виділятися на авто, а не у всіх під копірку однакові.
6. Додати колір диму, вихлопу, колір вогню з турбін.
7. Переробити саму менюшку тюнінгу бо виглядає дуже по простому немов забили болт.
8. Можливість на авто робити відкидну верхушку як в кабріолетах.
9. Зробити в тюнінгу характеристики авто по типу розгін, керування, тормоза.
10. Різноманітні гудки, гучномовець для того ж пограбування щоб кнопкою можна було продублювати що кажуть (наприклад: "Гучномовець: зупиніться, це пограбування або будемо стріляти по авто! ")

Як на мене це треба робити як найшвидше поки не додали ще десятки авто а потім переробляти все, бо це багато хто хоче.

Дякую за увагу!

Dante1ne

Козак
21 Тра 2025
41
Пункт 2,3,4,6,8 - це неможливо, iз фантастики. Треба розумiти що деякi речi сама ГТА 5 не потягне. Ти би ще попросив зробити регулювання сидiнь або керма. Таке можливо зявиться але тiльки в ГТА 6.

За решту я згоден, що кольоровi фари i гудки - це те що навiть думати не треба. Бо воно в майстернi мало бути з самого початку, як в ГТА 5. I автомийку, яку просять ще з початку року.
Насправді все що я назвав зібрав зі всіх українських проектів в які грав, тому не писав нічого неможливого.

Угорі