Ласкаво просимо на UKRAINE GTA 5!

Зареєструйтесь, щоб мати змогу створити тему.

SignUp Now!

Розглянуто Скарги на адміністратора Nikita Ruff | Неправомірне видання покарання

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

psian_ua

Новий гравець
18 Кві 2026
1
Нікнейм адміністратора
Nikita Ruff
Ваш статичний ID
ID:395 static#33644
Звʼязок з Вами
Discord psina_ua
Детальний опис скарги/ситуації
Звертаюся зі скаргою на дії адміністратора Nikita Ruff, який видав покарання за MG (MetaGaming). Вважаю дане покарання безпідставним та ухваленим із грубим порушенням процедур.

1. Ситуація полягала в тому, що я здійснив атаку (пуш) на працівника ФІБ. Жодної позаігрової інформації (OOC) у цьому процесі мною не використовувалося. Усі мої дії були виключно в межах ігрового процесу (IC).
  2. Адміністратор Nikita Ruff видав покарання за MG, проте не обґрунтував, у чому саме полягало використання мною позаігрової інформації.
  3. Окрім цього, є підстави вважати, що адміністратор видав це покарання не на основі об’єктивного спостереження за ситуацією, а через особисту домовленість або відкат, отриманий від працівника ФІБ у позаігровому режимі (Discord/voice-чат). Це суперечить правилам розгляду скарг, згідно з якими всі порушення мають розглядатися через офіційний форум.
  4. Вимоги:
    • Надати відеофіксацію мого «порушення» від адміністратора Nikita Ruff.
    • Якщо відеофіксації порушення з боку адміністратора немає — прошу негайно скасувати покарання та звільнити мене з деморгану.
    • У разі визнання моєї невинуватості вимагаю нарахувати компенсацію за витрачений час та неправомірні дії адміністрації.
Посилання на докази
https://postimg.cc/sM8wh2km
Яке покарання оскаржуєте
Деморган за MG (MetaGaming) та вихід під час RP-ситуації.
1780149834018.png

Останнє редагування:

Katrin

Заступник Головного адміністратора
Заступник головного адміністратора
30 Гру 2024
951
Вітаю, шановний гравцю.
Переглянувши ваші докази, хочу зазначити наступне:
Адміністратор видав покарання вірно та згідно регламенту.
3.12. Адміністрація не зобов’язана надавати докази та видає покарання лише за наявності порушення.
Примітка: у разі скарги на адміністратора, докази надаються лише головній адміністрації, яка ухвалює рішення щодо порушення зберігаючи нейтральність.
Дякуємо за ваше звернення та бажаємо приємної гри.

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Хто переглядає цю тему (Всього: 1, Учасників: 0, Гостей: 1)

Угорі