- 18 Кві 2026
- 1
- Нікнейм адміністратора
- Nikita Ruff
- Ваш статичний ID
- ID:395 static#33644
- Звʼязок з Вами
- Discord psina_ua
- Детальний опис скарги/ситуації
- Звертаюся зі скаргою на дії адміністратора Nikita Ruff, який видав покарання за MG (MetaGaming). Вважаю дане покарання безпідставним та ухваленим із грубим порушенням процедур.
- Ситуація полягала в тому, що я здійснив атаку (пуш) на працівника ФІБ. Жодної позаігрової інформації (OOC) у цьому процесі мною не використовувалося. Усі мої дії були виключно в межах ігрового процесу (IC).
- Адміністратор Nikita Ruff видав покарання за MG, проте не обґрунтував, у чому саме полягало використання мною позаігрової інформації.
- Окрім цього, є підстави вважати, що адміністратор видав це покарання не на основі об’єктивного спостереження за ситуацією, а через особисту домовленість або відкат, отриманий від працівника ФІБ у позаігровому режимі (Discord/voice-чат). Це суперечить правилам розгляду скарг, згідно з якими всі порушення мають розглядатися через офіційний форум.
- Вимоги:
- Надати відеофіксацію мого «порушення» від адміністратора Nikita Ruff.
- Якщо відеофіксації порушення з боку адміністратора немає — прошу негайно скасувати покарання та звільнити мене з деморгану.
- У разі визнання моєї невинуватості вимагаю нарахувати компенсацію за витрачений час та неправомірні дії адміністрації.
- Посилання на докази
- https://postimg.cc/sM8wh2km
- Яке покарання оскаржуєте
- Деморган за MG (MetaGaming) та вихід під час RP-ситуації.
Останнє редагування: