Ласкаво просимо на UKRAINE GTA 5!

Зареєструйтесь, щоб мати змогу створити тему.

SignUp Now!
Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

mix castro

Новий гравець
20 Січ 2026
11
Нікнейм адміністратора
Stray Falles
Ваш статичний ID
33105
Звʼязок з Вами
mixkol.
Детальний опис скарги/ситуації
Вжаю видано несправедливе покарання тому що відкат неповний і плюс обрізаний тому що ми коли прийшли ми ще говорили до нього а не почали зразу відлік плюс людина афк звідки я міг чи інший гравець знати який теж отримав покарання знати що постраждалий був афк можливо він нас ігнорував плюс до того ми ще підʼїжали до нього ще раніше він сидів в автівці потом вийшов але суть в тому що нажаль деморган видано несправедливо я вірю у вашу компетентність надіюся і вірю що ви переглянете ще раз дану скаргу дякую за розуміння Mix Castro#33105
Посилання на докази
[URL unfurl="true"]https://youtu.be/oAf0PQuVrH4?feature=shared[/URL]
Яке покарання оскаржуєте
DM 5811
Доброго дня скарга

о №5811 DM​

Вжаю видано несправедливе покарання тому що відкат неповний і плюс обрізаний тому що ми коли прийшли ми ще говорили до нього а не почали зразу відлік плюс людина афк звідки я міг чи інший гравець знати який теж отримав покарання знати що постраждалий був афк можливо він нас ігнорував плюс до того ми ще підʼїжали до нього ще раніше він сидів в автівці потом вийшов але суть в тому що нажаль деморган видано несправедливо я вірю у вашу компетентність надіюся і вірю що ви переглянете ще раз дану скаргу дякую за розуміння Mix Castro#33105

mix castro

Новий гравець
20 Січ 2026
11
Получається 90 хв потрачено часу за несправедливе рішення

Buffalo

Активний гравець
14 Жов 2024
2,415
Вітаю, шановний гравцю.

Переглянувши ваші докази, хочу зазначити наступне:

Скарга розглянута вірно
Перегляньте ще раз дану скаргу, там є повний відеодоказ вашого порушення.

Скарга 5811(натисніть)

Дякуємо за ваше звернення та бажаємо приємної гри.

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Хто переглядає цю тему (Всього: 1, Учасників: 0, Гостей: 1)

Угорі