- 6 Кві 2025
- 26
1. Ваш нікнейм у Telegram: @bodzey
2. Номер тікету (шестизначні цифри формату ХХХХХХ): 169407
3. Ім'я та прізвище оператора: Blaze Marcello
4. Суть звернення:
Цією скаргою довожу до вашого відома факт неналежного виконання посадових обов'язків адміністратором технічної підтримки Blaze Marcello, а також повідомляю про інцидент введення користувача в оману через офіційні канали комунікації проекту.
19 січня 2026 року я отримав персоналізоване повідомлення від офіційного бота проекту (@ukrainegta5bot). Текст повідомлення містив пряму спонукальну пропозицію: «Заходь на сервер, щоб забрати приємні бонуси — лише для тебе!».У повідомленні було чітко перераховано перелік гарантованих нагород за вхід: 150 000 ігрової валюти, Platinum VIP (7 днів), 1500 досвіду та вибір додаткового призу (транспорт/одяг):
2. Номер тікету (шестизначні цифри формату ХХХХХХ): 169407
3. Ім'я та прізвище оператора: Blaze Marcello
4. Суть звернення:
Цією скаргою довожу до вашого відома факт неналежного виконання посадових обов'язків адміністратором технічної підтримки Blaze Marcello, а також повідомляю про інцидент введення користувача в оману через офіційні канали комунікації проекту.
19 січня 2026 року я отримав персоналізоване повідомлення від офіційного бота проекту (@ukrainegta5bot). Текст повідомлення містив пряму спонукальну пропозицію: «Заходь на сервер, щоб забрати приємні бонуси — лише для тебе!».У повідомленні було чітко перераховано перелік гарантованих нагород за вхід: 150 000 ігрової валюти, Platinum VIP (7 днів), 1500 досвіду та вибір додаткового призу (транспорт/одяг):
ПОВЕРТАЙСЯ ЗА ПОДАРУНКАМИ
Заходь на сервер, щоб забрати приємні бонуси - лише для тебе!
150 000 ігрової валюти, Platinum VIP на 7 днів та 1 500 досвіду.
Крім цього, обери додатковий приз: транспорт на вибір або ексклюзивний одяг.
Чекаємо саме на тебе та будемо раді твоєму поверненню!
Реагуючи на цю пропозицію (оферту), 21 січня 2026 року я здійснив вхід на сервер. Проте, жодних із перерахованих активів на мій акаунт нараховано не було, а функціонал вибору подарунка був відсутній.
З метою врегулювання технічної помилки я звернувся до служби підтримки (тікет #169407). У зверненні я детально описав ситуацію та надав докази отримання пропозиції від офіційного бота.
Адміністратор Blaze Marcello, який взяв тікет у роботу, продемонстрував кричущу некомпетентність та байдужість до проблеми користувача. Замість перевірки логів чи ескалації питання до розробників, він надав формальну відписку: «Це просто афіша», після чого після чого фактично завершив діалог.
Вважаю дії адміністратора Blaze Marcello проявом службової недбалості з наступних причин:
- Дезінформація користувача: Називаючи офіційну розсилку з гарантіями нагород «просто афішею», адміністратор фактично стверджує, що офіційний бот проекту вводить гравців в оману. Повідомлення містило конкретні умови («Заходь... щоб забрати»), а не просто рекламувало оновлення.
- Відмова у розгляді проблеми: Адміністратор не перевірив логи мого акаунту, не ескалював проблему до керівництва і не спробував розібратися, чому скрипт видачі нагород не спрацював.
- Репутаційні збитки: Така відповідь підтримки нівелює цінність Platinum VIP та інших заохочень, демонструючи гравцям, що обіцянки проекту можуть бути проігноровані персоналом.
Такі дії підривають репутацію проекту та довіру до адміністрації, перетворюючи офіційні заохочення гравців на фікцію.
ПРОШУ:
ПРОШУ:
- Визнати відповідь адміністратора Blaze Marcello у тікеті #169407 незадовільною.
Виконати умови офіційної пропозиції та нарахувати на мій акаунт (Bodzey) обіцяні ресурси: 150 000 валюти, Platinum VIP, досвід та надати можливість вибору додаткового призу.(не актуально)- Провести роз'яснювальну роботу з персоналом підтримки щодо неприпустимості трактування офіційних промо-акцій як "просто афіш", що не несуть зобов'язань.
Додатки (https://postimg.cc/gallery/KTzK1b1):
- Скріншот повідомлення від офіційного бота (@ukrainegta5bot).
- Скріншоти листування в тікеті #169407 та відповіді адміністратора.
З повагою, Bohdan Barrington
UPD:
Станом на 17:38 21.01.2026 при вході в гру мені були видані системою вищезгадані бонуси, тому питання щодо їх видачі прошу вважати неактуальним. Однак наполягаю на вирішенні питання щодо розляду скарги в частині оцінки дій адміністатора технічної підтримки Blaze Marcello.
5. Докази (скріншоти/відео):
postimg.cc
6. Дата порушення/блокування створення звернень: 21.01.2026
5. Докази (скріншоти/відео):
My Gallery — Postimages
Останнє редагування: