- 28 Гру 2025
- 2
- Нікнейм адміністратора
- Octavian Augustus
- Ваш статичний ID
- 25262
- Звʼязок з Вами
- Діскорд : volodymyr1888
- Детальний опис скарги/ситуації
- Гравець вважає, що це було навмисне ДМ на полюванні, хоча він біг майже без показника здоров'я, коли за ним гналися 3 кабани, яких було видно на фрапсі. Я ненавмисно потрапив по ньому і на таймкоді 1:38 - 1:43 сказав йому *Приїждай, я тобі все поверну* (мушкетку, у якої броня була вже на 1 чи 2 відсотках). Гравець не приїхав, а отже шукати його по всій карті я не міг. Та й бажання не було, бо це було б довго.
- Посилання на докази
- [URL unfurl="true"]https://www.youtube.com/watch?v=dy5vZjFb7Uw[/URL]_Тайм код 0:30 - 0:41 (Момент вбивства)_Тайм код 1:38 - 1:43 (Слова що я коли він приїде я все верну)
- Яке покарання оскаржуєте
- ДМ Номер 5072
Добрий день. Вчора о 22:49 було надіслано сповіщення щодо ДМ від гравця andrewskylone. У скарзі було зазначено, що гравець із статіком 25262 (тобто я) навмисне вбив гравця під час полювання. Але на фрапсі видно, що я спеціально по ньому не цілився. Я цілився у кабанів, які були поруч із ним. І це видно на фрапсі у цього гравця, в тайм-коді 1:38 - 1:43, де я цитую: «Приїжджай, я тобі все верну» (поламану мушкетку). Тому я вважаю, що адміністратор, який приймав цю скаргу, помилився. Також у скарзі було зазначено, що я стріляв у нього не один раз, але цього довести він не може. Тому скарга, яку приймав адміністратор Octavian Augustus, є неправдивою.