Ласкаво просимо на UKRAINE GTA 5!

Зареєструйтесь, щоб мати змогу створити тему.

SignUp Now!

Відмовлено №8140 | Скарга на гравця ID 194 / #40419

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

melles1991

Новий гравець
16 Чер 2026
1
Нікнейм гравця
ID 194
Статичний ID гравця
Ваш нікнейм
Hayen Moonveil
Ваш статичний ID
Будь-який контакт для швидкого зв'язку з Вами у разі необхідності
id Discord 467466852017111060
Суть скарги
Гравець на чорному авто на великій швидкості влетів у мене ззаду, після чого почав постійно таранити мою машину, не зупинявся і не намагався відіграти ситуацію через RP. У результаті він скинув моє авто з дороги, а потім фактично довів ситуацію до того, що машина опинилася в морі.
Доказ порушення з боку іншого гравця
Дата та таймкод порушення
16.06.2026 10:25
Доброго дня. Прошу розглянути скаргу на гравця ID 194 / #40419 за навмисний таран мого автомобіля.

Ситуація сталася на ділянці Great Ocean Hwy, Paleto Bay. Я рухався по дорозі на своєму авто, але через проблему з машиною / погане пальне в баку автомобіль не міг нормально розігнатися і їхав приблизно 80+ км/год. Це не було навмисне блокування дороги з мого боку.

Гравець на чорному авто на великій швидкості влетів у мене ззаду, після чого почав постійно таранити мою машину, не зупинявся і не намагався відіграти ситуацію через RP. У результаті він скинув моє авто з дороги, а потім фактично довів ситуацію до того, що машина опинилася в морі.

Жодної нормальної RP-причини для таких дій не було. Це виглядало як навмисний таран / VDM / nonRP driving з метою зіпсувати мені гру та знищити авто.

Прошу адміністрацію:

1. Перевірити дії гравця ID 194 / #40419.
  2. Переглянути логи / записи моменту.
  3. Вжити відповідні санкції, якщо порушення підтвердиться.
  4. За можливості компенсувати ремонт / втрату авто через дії порушника.

Xtray Falles

❝𝙓𝙩𝙧𝙖𝙮❝
Адміністратор
15 Гру 2024
1,146
Вітаю шановний гравець!

Недостатньо доказів для винесення покарання для гравця.

Відмовлено.

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.
Угорі