Ласкаво просимо на UKRAINE GTA 5!

Зареєструйтесь, щоб мати змогу створити тему.

SignUp Now!

Розглянуто Скарга на адміна

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Madara Hikka

Лідер
13 Тра 2025
22
  1. Нікнейм адміністратора: Dominic Lemear
  2. Особистий нікнейм / статичне ід: Madara Hikka 17971
  3. Контакт для швидкого зв'язку з Вами у разі необхідності (Telegram, Discord):
  4. Суть скарги:

Прийшов поповнювати кошти в банк, заліз не адекват в машину, попросив адміна допомгти, відповів РП ситуація
    В ЗЗ не можу стрельнути тайзером щоб витягнути його, відійшов постріляв думав хоть так вилізе, наніс десь 200 урона (урон там не проходить), адмін відкинув за дм в ЗЗ на 30 хвилин

Відсидіти не проблема, але прошу запросити відкат у адміна де я НАНІС УРОН В ЗЗ гравцю і розібратись в ситуації

5. Доказ видачі покарання (скріншот/відео): https://imgpile.com/p/4aeYnmX

Dominik Lemaer

Biana<3
6 Лис 2024
129
Вітаю шановний гравець та розглядаюча адміністрація!
5.2.1. "DM in GZ"- DeathMatch in Green Zone - Заборонено вбивство/заподіяння шкоди або стрілянина по гравцю без IC причини та IC діалогу на територіїї Green Zone. | Demorgan 30-120 хвилин / WARN / Ban 1-30 днів / HardBan 5-30.
На мою думку покарання видано вірно.

Madara Hikka

Лідер
13 Тра 2025
22
Це звісно чудово але
1. Урона не було
2. Як ви відповіли РП ситуація, як мені ще прогнати бешкетника з машини? Правильно спугнути так як тайзером не можна стрельнути щоб він випав
3. Він відповів що ,,не хоче виходити, навіщо йому це,, на своєму відкаті ви можете це почути
4. Я викликав вас щоб ви допомогли з цим, так як не має можливості витянути зі своєї ж машини
5. Скарга стоверна не для вас і ви не повинні відповідати на свою ж скаргу, тому ваша думка для вас, тому діалог завершено, якщо є бажання пишіть або дзвоніть в особисті там можем це обговорити, а скарга для інших адмінів.

Azazello

Син Самурая
Активний гравець
9 Жов 2024
2,298
Добрий день. Адміністратор видав відносно мінімальне покарання згідно регламенту. Порушень регламенту не виявлено. За виключенням ігнорування порушення з боку гравця в автомобілі, котрий порушив правило nRP. З адміністратором буде проведена бесіда стосовно цього.
Від себе хочу додати, що у Вас є можливість замикати двері автомобіля.

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Хто переглядає цю тему (Всього: 0, Учасників: 0, Гостей: 0)

Угорі