Ласкаво просимо на UKRAINE GTA 5!

Зареєструйтесь, щоб мати змогу створити тему.

SignUp Now!

Розглянуто Скарга на Адміністрацію Гос структур ( For Noxx )

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

ElpapiOutside

Козак
6 Сер 2025
24
  1. Нікнейм адміністратора: Адміністрація Гос Структур
  2. Особистий нікнейм / статичне ід:4870
  3. Контакт для швидкого зв'язку з Вами у разі необхідності (Telegram, Discord): Vrohiv
  4. Суть скарги: Вже декілька днів я намагають дочекатись покарання гравця за НОН РП, першу скаргу мені закрили, другу затягують, цікаво чого ж саме чекають? Напевно думають, що якщо будуть тягнути, а потім незамітно получиться замити цю ситуацію, як і багато інших . На скарзі пише на розгляді, на розгляді ким? чого ? https://imgur.com/a/WiClyyG , не зрозуміло. цитую правило "Скарги розглядаються протягом 24 годин з моменту її подачі." Мілліони заборон , мілліони забовязень від гравців, гравці получають покарання на раз два, а далі якщо навіть получив покарання не справедливо, адміністратор замість того , щоб розібратись відповідає "Пишіть скаргу на форум". Ми всі дуже добре знаємо, чому він так відповідає , тому що йому по*уй на гравця і навіть якщо гравець і напише скаргу, її або закриють або відповідять "Адміністратор зрозумів свою не правоту, наступного разу буде розглядати детальніше", кому не по*уй на те, зрозумів чи не зрозумів, якщо ми ( Гравців ), получаємо покаранння , його відбуваємо нізащо, а знайомі Адміністрації, бігають по серверу і сміються з гравців, які шукають справедливості. Від Адміністрації в правилах подачі скарг я побачив лиш одну зобовязаність, це розглянути протягом 24 Годин, з чим вони не справились.
  5. Доказ видачі покарання (скріншот/відео):https://imgur.com/a/X3qF1tw
  6. Дата видачі покарання: 13/09/2025

Azazello

Син Самурая
Активний гравець
9 Жов 2024
2,298
Першу скаргу Вам відхилили згідно регламенту. Остання скарга буде розглянута найближчим часом

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Хто переглядає цю тему (Всього: 1, Учасників: 0, Гостей: 1)

Угорі