Ласкаво просимо на UKRAINE GTA 5!

Зареєструйтесь, щоб мати змогу створити тему.

SignUp Now!

Відмовлено Скарга до Noxx(оскарження покарання)

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Alex_Hoffman

Козак
14 Гру 2024
27
Нікнейм адміністратора
Edwin Grave
Ваш статичний ID
Alex Hoffman #1966
Звʼязок з Вами
alexcaspian(ДС)
Детальний опис скарги/ситуації
В даній скарзі-тиць Адміністратор Edwin Grave винес вердикт-тиць ,з даним вердиктом не згоден по причині того,що згідно З.Г.П,а саме пункту 5.1.2. “NRD” - NonRP Drive - водіння будь-якого транспортного засобу в умовах, які неможливі для нього, а також водіння в неправдоподібній манері. Це також включає їзду по рейсах та інші подібні ситуації. | Demorgan 15-60 хвилин, даний Адміністратор виносить вердикт що я отримую 120 хвилин деморгану та 20 хвилин муту за MG. Я гравець,який за весь час гри на даному проектів не отримав жодного покарання і виносити вердикт в 120 хвилин за NRD,перевищуючи норму 15-60 хвилин я вважаю це не є нормальним. Прошу покарати даного Адміністратора та компенсувати "дарма відсиджений час".
Посилання на докази
[URL='https://imgur.com/a/bU3LsMF'][COLOR=rgb(209, 72, 65)]тиць[/COLOR][/URL]
Яке покарання оскаржуєте
NRD
  1. Нікнейм адміністратора:Edwin Grave
  2. Особистий нікнейм / статичне ід:Alex Hoffman #1966
  3. Контакт для швидкого зв'язку з Вами у разі необхідності (Telegram, Discord):alexcaspian(ДС)
  4. Суть скарги:В даній скарзі-тиць Адміністратор Edwin Grave винес вердикт-тиць ,з даним вердиктом не згоден по причині того,що згідно З.Г.П,а саме пункту 5.1.2. “NRD” - NonRP Drive - водіння будь-якого транспортного засобу в умовах, які неможливі для нього, а також водіння в неправдоподібній манері. Це також включає їзду по рейсах та інші подібні ситуації. | Demorgan 15-60 хвилин, даний Адміністратор виносить вердикт що я отримую 120 хвилин деморгану та 20 хвилин муту за MG. Я гравець,який за весь час гри на даному проектів не отримав жодного покарання і виносити вердикт в 120 хвилин за NRD,перевищуючи норму 15-60 хвилин я вважаю це не є нормальним. Прошу покарати даного Адміністратора та компенсувати "дарма відсиджений час".
  5. Доказ видачі покарання (скріншот/відео/посилання):тиць
  6. Дата видачі покарання:28.01.2026

Buffalo

Активний гравець
14 Жов 2024
2,415
Вітаю, шановний гравцю.

Переглянувши ваші докази, хочу зазначити наступне:

Порушень від адміністратора не виявлено.
Наскільки мені відомо ви з ним вчора все вирішили,та він вам пояснив чому саме 120 хвилин.
Тому з рішенням адміністратора згідний.

Дякуємо за ваше звернення та бажаємо приємної гри.

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Хто переглядає цю тему (Всього: 0, Учасників: 0, Гостей: 0)

Угорі