Ласкаво просимо на UKRAINE GTA 5!

Зареєструйтесь, щоб мати змогу створити тему.

SignUp Now!

Очікування Система поштових скриньок в домах і робота курʼєра

Дмитро Хімік

Новий гравець
12 Жов 2025
3
Вітаю, шановна Адміністрація! Пропоную замість того щоб, вводити нові відділення пошти для видачі замовлень з маркет-плейсу додати систему поштових скриньок у гравців, які мають дім. Таким чином, гравці зможуть замовляти замовлення з доставкою за додаткову оплату, а також щоб гравці, могли один одному відправляти посилки, наприклад, мого друга нема онлайн але я хочу зробити йому сюрприз і щось передати я оплачую доставку йому на дім, а він вже як зайде зможе його забрати. Відносно цього додати нову роботу "Курʼєр", щоб гравці отримали нову роботу і мали змогу доставляти ті самі посилки з маркет-плейсу або посилки від гравця - гравцю заробляючи кошти. На сервері у данний момент відносно не багато робіт (актуальних) все скатується до Хендімена або далекобійника, всі інші роботи або хоббі по типу рибалки і грибів скатуються лише для виконання Battle Pass і не мають дуже високу активність і актуальність.
Ітог: ми отримуємо нову механіку посилок на сервері і немає необхідності відкривати нові відділення пошти, а також ми отримуємо нову роботу, яка водночас буде нівілювати "комісію" цих посилок, зарплатами гравцям. Тобто, якщо ви граєте разом з друзями саме "тут і зараз" ви можете обмінюватись системою обміну яка є на проекті, а якщо ви граєте і друзів нема онлайн, за окрему плату ви можете відправити предмети їм поштою.
P.S. Проект шикарний, я ні разу не жалію про перехід сюди але суто на мою субʼєктивну думку зараз треба сконцентруватися наповненням контентом, стабілізацією економіки, введенням механік і варіантів робіт, а вже потім додавати авто і речі у більш широкому обсязі.

Останнє редагування:
Угорі