Ласкаво просимо на UKRAINE GTA 5!

Зареєструйтесь, щоб мати змогу створити тему.

SignUp Now!

Очікування Система ловлі майна

cobra

Козак
18 Гру 2024
8
На разі на проєкті немає нормальної системи ловлі майна, яке було передане державі за не сплату податків попередьного власника. Так званий "зліт".

Ось декілька змін, які я пропоную ввести для того щоб, так звана "ловля" бізнесів, будинків та квартир стала кращою та зручнішою:

1. Зліт майна (бізнес/будинок/квартира) в пейдей, тобто за добу 24 пейдея і тільки в сам пейдей разом із зарплатою, може злетіти майно.

2. Оскільки через карту, можна відслідкувати тільки будинки які злетіли, а бізнеси та квартири потрібно їздити та перевіряти в ручну, якщо ще квартири перевірити чи є якась квартира в держ. власності ще не важко, то переїздити по всім бізнесам і перевірити в ручну, займає мінімум годинки з дві. То я пропоную два варіанта вирішення цієї проблеми:
1) Змінити мітку бізнеса чи квартири, яка находиться в державній власності на зелений колір, аналогічно тому як працює з будинками ( якщо куплений то ніяких змін в мітці, якщо в державній власності, мітка буде зеленуватого кольору)
2) Добавити додаток в телефоні, під назвою "Агенство нерухомості" або ж просто "Нерухомість". В якому, умовно після пейдею, з'явиться будинок/бізнес/квартира, які були передані державі (злетіли), там буде коротка інформація про цю нерухомість, якщо бізнес то який тип (наприкл. СТО,24/7 чи АЗС), а квартира чи будиное то буде вказано клас (економ, комфорт чи комфорт+) і навігація до цього нерухомого майна.

Висновок: є певна категорія людей які займалися ловлею майна не тільки на рп проектах GTA V, a й ще в SAMP і я впевнений, шо багато хто, хоче побачити адекватну систему ловлі та зльоту майна й в Ukraine GTA⁵.

P.s. Хто згоден, піднімайте стрілку вверх та лайкайте пост, Слава Україні.

Mark Kicune

Козак
4 Січ 2025
43
Злетівший бізак краще виставляти на аукціон, тоді ринок бізнесу стане на свої місця, і всі бажаючі заволодіти бізнесом матимуть можливість його придбати в рівних умов

cobra

Козак
18 Гру 2024
8
Злетівший бізак краще виставляти на аукціон, тоді ринок бізнесу стане на свої місця, і всі бажаючі заволодіти бізнесом матимуть можливість його придбати в рівних умов
Ти тут якраз не правий, тому що очевидно що бізнес буде забирати той хто має більше грошей. А та система яку запропонував я, якраз таки дасть шанс придбати бізнес тим, хто не має великі сумми і не може придбати бізнес з рук через велику націнку.

MoonWolves

Козак
26 Лют 2025
40
У твоїй системі також є певні проблеми, щодо ловлі майна, а саме те, що більшість майна зловить не чесна людина, тобто умовний чітер, який може появтися неподалік будинка чи бізнеса, та зловити його першим. Ця система завжди була проблемною на різних серверах SAMP ТА RAGEMP. А тому систему, потрібно переробляти і ускладнювати, щоб подібних моментів було менше.

Останнє редагування:

cobra

Козак
18 Гру 2024
8
У твоїй системі також є певні проблеми, щодо ловлі майна, а саме те, що більшість майна зловить не чесна людина, тобто умовний чітер, який може появтися неподалік будинка чи бізнеса, та зловити його першим. Ця система завжди була проблемною на різних серверах SAMP ТА RAGEMP. А тому систему, потрібно переробляти і ускладнювати, щоб подібних моментів було менше.
На рахунок чітерів погоджуюсь, я досить олдовий гравець SAMP проектів і займався ловлею майна, і дійсно проблемт з чітаками завжди була. Я думаю що можна ввести обов'язкову ловлю на фрапс. Пімля того як людина ловить дім/будинок/квартиру. Адмін, банить гравця і на форумі вже гравець скидає фрапс чим і доводить що він чесно зловив майно. Мабудь тільки на будинки економ класу не потрібно поширювати це правила, адже вони постійно злітають і це значно збфльшить к-сть роботи адміністраторам. Як тобі така ідея?

MoonWolves

Козак
26 Лют 2025
40
На рахунок чітерів погоджуюсь, я досить олдовий гравець SAMP проектів і займався ловлею майна, і дійсно проблемт з чітаками завжди була. Я думаю що можна ввести обов'язкову ловлю на фрапс. Пімля того як людина ловить дім/будинок/квартиру. Адмін, банить гравця і на форумі вже гравець скидає фрапс чим і доводить що він чесно зловив майно. Мабудь тільки на будинки економ класу не потрібно поширювати це правила, адже вони постійно злітають і це значно збфльшить к-сть роботи адміністраторам. Як тобі така ідея?
Так цей варіант підходить як для вирішення проблеми, однак для кращої зрозумілості який будинок злітає та в який час, було би чудово це бачити через додаток у телефоні або через нпс рієлтора який був знаходиться у певній будівлі відведеній для цієї справи

Угорі