Ласкаво просимо на UKRAINE GTA 5!

Зареєструйтесь, щоб мати змогу створити тему.

SignUp Now!

Очікування Різноманітні дрібнички - пропозиції

Grace_Buckler

Новий гравець
8 Сер 2026
2
1) Розробники, додайте нормальні (довгі) анімації куріння та саму дію щодо стандарт сигарет, а то за секунду все згорає, хочеться прям 5-8 затяжок зробити (по власній кнопочці на лкм, або безкінечну дуже довгу анімацію, щоб вона фізично тліла в руках)

Бо є обрубок в підпалюванні сигарети та ще один там, відведення руки в сторону, і то вони дуже короткі і виглядають неприродними.

Ще по схожій штуці пропоную додати пляшку пива, тощо.

2) Додати навушники, можливість підключити до планшету, щоб слухати музику кастомну для себе (окрім бумбокса / колонки)

3) Щодо відправки новин в редакцію - повертайте гроші, якщо протягом 30-40 хвилин немає обробки твого звернення. Бо гроші то деруть, а не завжди є кому обробити.І ще, додайте можливість вибрати відправку - готівка / карта оплата. (Зараз виключно готівка)

4) Стикнулась із гріфферами на дорогах, які стріляють на швидких автівках по колесах та втікають (буває, ще й нагло починають перші говорити в войс, казати - а чого ти по мені перша стріляла). Тут імовірно є баг, що коли викликаєш авто із парковки (воно ціле спавниться), то на ньому колеса залишаються пробитими / знищеними.

5) Загальна пропозиція - якщо певні професії певного часу не мають "викликів", то дозвольте ловити дзвінки / прийом від "ботів" (за мінімальним оплачуваним тарифом, для балансу?), щоб виконувати рейси.

6) Зробила близько 12 вистрілів з пістолета, впала міцність зброї до 93%. Я думаю, вартує "посилити" міцність зброї, а то виходить дуже смішно, а то що пістолет пластмасовий?

Угорі