Ласкаво просимо на UKRAINE GTA 5!

Зареєструйтесь, щоб мати змогу створити тему.

SignUp Now!

Розглянуто Розблокування Taras Rudoi

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Taras Rudoi

Козак
12 Жов 2024
111
  1. Нікнейм адміністратора: Hermaeus Mora
  2. Особистий нікнейм / статичне ід: Taras Rudoi 16755
  3. Контакт для швидкого зв'язку з Вами у разі необхідності Discord: .your_darling.
  4. Суть скарги: Шановна адміністраціє проєкту,Звертаюсь до вас з проханням про помилування та зняття блокування з мого облікового запису. Я визнаю, що порушив правило 1.32 ПДО, продаючи речі на ринку.
    Це було зроблено через мою особисту неуважність до правил і, чесно кажучи, недостатнє розуміння серйозності цього пункту. Я не намагався нашкодити проєкту чи гравцям — у той момент мені здавалося, що це звичайна ігрова ситуація, не усвідомлюючи, що саме ця дія є прямим порушенням. Я поважаю ваш сервер, його концепцію та ігрову атмосферу. Мені щиро прикро за скоєне, і я не маю наміру повторювати подібне в майбутньому. Я ще раз перечитав правила і повністю усвідомив свою відповідальність як гравця. Також повідомляю що є ще речі які я хочу віддати. Це моє перше покарання в такому вигляді тому визнаю провину і хочу отримати відповідь від вас. Також у мене придбаний батл пас за донат тому це дуже важливо для мене і є нерухомість яку потрібно сплатити. Це дуже важливо для мене.
  5. Доказ видачі покарання (скріншот/відео): *тиц*
  6. Дата видачі покарання: 08/07/2025 21:21

Azazello

Син Самурая
Активний гравець
9 Жов 2024
2,298
Амністія одобрена. Вам потрібно звʼязатись з адміністратором Mora та передати йому все майно, зароблені кошти та компенсацію.

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Хто переглядає цю тему (Всього: 0, Учасників: 0, Гостей: 0)

Угорі