- 8 Лис 2025
- 131
Назва вашого РП: День відкритих дверей
Дата, час та місце проведення РП: 28.11.2025 , 19:00
Організація, що організовує РП: LSPD
Організації, що беруть участь у РП: LSPD , EMS , Weazel News, усі бажаючи громадяни.
План заходу:
1. Виступ усього керівного складу з промовами.
2. Екскурсія по LSPD
3. Показ автомобілів/спец.техніки на парковці
4. Безпечник патруль у супроводі медиків по центральним районам
5. Оголошення набору до лав LSPD
Дата, час та місце проведення РП: 28.11.2025 , 19:00
Організація, що організовує РП: LSPD
Організації, що беруть участь у РП: LSPD , EMS , Weazel News, усі бажаючи громадяни.
План заходу:
1. Виступ усього керівного складу з промовами.
2. Екскурсія по LSPD
3. Показ автомобілів/спец.техніки на парковці
4. Безпечник патруль у супроводі медиків по центральним районам
5. Оголошення набору до лав LSPD
Сцена 1 “Виступ усього керівного складу”
Місце: Хол LSPD
Шеф LSPDМісце: Хол LSPD
«Доброго дня всім.
Я — Шеф LSPD, Danichka Javelin, і так, я знаю, що виглядаю так, ніби зараз буду кричати “СТРОЇТЬСЯ!”. Але ні, сьогодні я добрий… умовно.
Ми відкрили вам двері департаменту, щоб ви зрозуміли: поліція — це не тільки папери, погоні та люди, які кричать “за шо?!”. Це команда, яка іноді функціонує навіть без кави, і це вже геройство.
Якщо ви сьогодні знайдете себе в будь-якому з підрозділів — вітаю, ви або дуже сміливі, або дуже оптимістичні. В обох випадках ми вас беремо.»
Полковник Kaia Javelin
«Привіт усім!
Я — Полковник Kaia Javelin, і моя промова сьогодні така ж легка, як і надія побачити спокійне чергування… тобто майже нереальна.
Я рада, що ви тут, бо День відкритих дверей — це шанс побачити все зсередини. І так, це правда: ми інколи сміємось на роботі. Особливо коли намагаємось зрозуміти, що хотів сказати громадянин, який телефонував на гарячу лінію о третій ночі.
Розслабтесь, дивіться, питайте. І так, ми кусаємось тільки після третьої зміни.»
Полковник Utah Amatsuki
«Всім привіт!
Я — Utah Amatsuki, але ви можете називати мене “та, що вижила після трьох змін поспіль”.
Дозвольте розповісти вам про роботу в поліції. Це коли ти виходиш у патруль і не знаєш, що сьогодні буде: переслідування, якийсь філософ із пляшкою енергетика чи громадянин, який впевнений, що “менt можна відпустити, бо я добрий”.
Це не робота — це інтерактивний атракціон для дорослих. Без ременів безпеки. І з мінімумом сну.
Якщо ви готові до життя, де стабільність — це міф, а каву п’ють літрами — ласкаво просимо. Ми вас уже любимо. Поки що.»
Head S.W.A.T. Kitsia
«Привіт, я — KITSIA, Head S.W.A.T.
Так, я той самий спец.призначенець, після тренувань з яким люди починають цінувати життя, воду й повітря.
S.W.A.T. — це не робота, це стиль існування. Ми тренуємось так, що інколи навіть наша зброя просить пощади. Ми їдемо на спецоперації туди, де слово “спокійно” звучить як анекдот. Ми працюємо швидко, чітко й іноді так голосно, що навіть сирена думає: “ну можна було й тихіше”.
Хочете екшену? Адреналіну? Роботи, де ваш пульс стрибає вище ніж оренда в Лос-Сантосі?
Тоді вітаю — вам точно сюди.»
Head CPD Otaman Williams
«Вітаю!
Я — Otaman Williams, Head CPD.
І так, патруль — це те місце, де починається все найцікавіше: від записів у стилі “виклик без причини” до погонь, де злочинець думає, що втече на скутері зі швидкістю 70 км/год.
Наші офіцери — це універсальні солдати. Вони психологи, спортсмени, детективи, а інколи ще й актори, бо треба стримувати емоції, коли громадянин просить “вибачте, я більше не буду”.
Якщо хочете побачити реальне життя міста — приходьте в патруль. Ми покажемо все. Навіть те, що ви не просили бачити.»
Dep.Head CPD Khariton Baskov
«Всім привіт.
Я — Khariton Baskov, Deputy Head CPD.
До слів Williams додам одне: патруль — це фундамент департаменту. Якщо S.W.A.T. — це спецефекти фільму, то патруль — це сюжет. І так, іноді дуже дивний сюжет.
Патрульні допомагають, вирішують, рятують, сваряться, заспокоюють та пояснюють людям, що “перехід дороги в будь-якому місці — це не суперздібність”.
Хочете пригод? Вони будуть. Тільки встигайте записувати.»
Head OPM Andriy Kolos
«Доброго дня!
Я — Andriy Kolos, Head OPM. Тобто той, хто першим зустрічає кадетів і першим чує фразу “ой, а можна легше?”.
Наш підрозділ — це місце, де тестують усе: вашу витримку, ваші нерви, ваш характер і те, наскільки швидко ви знаходите каву. Ми вчимо, тренуємо, іноді лякаємо — але все це заради того, щоб з нашої академії виходили люди, які знають, що роблять.
Кадетам у нас весело… ну як весело — цікаво. Ну як цікаво — інтенсивно.
Добре, чесно: трохи важко. Але результат того вартий.
Якщо ви хочете почати свій шлях правильно — заходьте.
Ми вас перетворимо на офіцерів. Поступово. А інколи — дуже різко.»
Шеф LSPD
“Що ж… Зараз настав час вам показати LSPD зсередини… Місця, де відбуваються чудеса та картину за ширмою. Пройдімо за мною, пані Юта та Кая розкажуть вам що і як працює”
Сцена 2 - 3 “Екскурсія по LSPD” “Спец.техніка”
Полковниця Utah Amatsuki — ХОЛСцена 2 - 3 “Екскурсія по LSPD” “Спец.техніка”
«Отже, ласкаво просимо в хол LSPD!
це саме те місце, де вас зустрічають, проводжають і роблять вигляд, що ви не потрапили у вир професійного хаосу.
Саме тут ви можете взяти зміну й вирушити штурмувати це славне місто так, щоб аж усе гуділо.
Хол — це як стартова локація у грі: ви ще повні сил, оптимізму й не знаєте, що вас чекає далі. Насолоджуйтесь цією миттю. Вона недовга.»
Полковниця Kaia Javelin — ЛЕКЦІЙНА ЗАЛА ДЛЯ КАДЕТІВ
«А тепер — я проеду вас до місця, де народжуються легенди… або де кадети намагаються не заснути під час лекції.
Тут слухають теорію, складають іспити, роблять вигляд, що все розуміють, і часом задають такі питання, що навіть ми переглядаємось.
Це центр освіти LSPD. Місце, де майбутні офіцери формують мізки й характер. Ну… намагаються.»
Полковниця Utah Amatsuki — ДОШКА ПОШАНИ
«А це — дошка пошани.
Місце, де висять наші найкращі офіцери.
Ті, хто працює так, що навіть кавоварка пишається ними.
Тут ви можете надихнутися або задуматися: “А я колись тут буду?”
Ну… все залежить від того, наскільки сильно ви любите працювати і чи вмієте ви не втрапляти в дурні ситуації. Це складніше, ніж здається.»
Полковниця Kaia Javelin — ВІДДІЛ КАДРІВ
«А тепер — відділ кадрів.
Місце, де документи заповнюються, підписи ставляться, нерви іноді здаються, а робота кипить у кожному кабінеті.
Я — Кая Джавелін, і можу сказати головне: якщо ви не любите папери — навчитесь. Життя змусить.
Тут оформлюють, перевіряють, погоджують і рятують людей від заповнення пункту “інше” десять разів поспіль.»
Полковниця Utah Amatsuki — СПУСК ДО ITT ТА ДОПИТНИХ
«А тепер спускаємось до наймальовничішого місця — ITT LSPD та кімнат допиту.
Тут приїжджають затримані, прокурори, адвокати, і життя кипить так плотно, що іноді здається, що це окрема держава.
Тут відбувається магія: одні вигадують пояснення своїм вчинкам, інші намагаються зрозуміти, чи це жарт.
У нас тут навіть стендап-комедія буває, тільки набагато менш смішна й під запис камер.»
Полковниця Kaia Javelin — ПАРКОВКА З АВТО
«А тепер виходимо на парковку.
Тут ви бачите наш автопарк:
Джипи для виїздів далеко за місто
Легкові машини для патруля
Усе просто: чим більше кінських сил — тим більше шансів наздогнати того, хто вважає, що може втекти.
Тут техніка працює більше, ніж деякі громадяни, але ми її любимо.»
Полковниця Utah Amatsuki — “ХОЛОДОС” S.W.A.T.
«А ось це — легенда.
Наш “Холодос”, тобто той самий автомобіль S.W.A.T., який виїжджає на спецоперації.
Він холодний не тільки по назві — атмосфера теж відповідна.
Якщо ви його бачите в русі, значить, комусь дуже-дуже погано, а нашим бійцям — дуже добре, бо вони це люблять.
Машина, в якій є все: від адреналіну до запасного адреналіну.»
Шеф LSPD Danichka Javelin — ЗАГАЛЬНА ПАРКОВКА + ЗАВЕРШЕННЯ
«Рад знову взяти слово.
Ми на загальній парковці LSPD, де зібрана техніка всіх підрозділів — від патрульних до S.W.A.T. Це серце нашої оперативної роботи. Машини тут відпочивають менше за нас, що вже багато про що говорить.
І на завершення нашої екскурсії я скажу коротко:
Якщо ви хочете стати частиною LSPD — ми будемо раді бачити вас у наших лавах.
Потрібно лише:
медична карта
паспорт
та військовий квиток
Приходьте, приєднуйтесь, змінюйте місто разом із нами.
LSPD чекає на тих, хто готовий діяти.»
Вимоги до адміністрації: Слідкувати з початку й до кінця за проведенням РП.
Контактні дані: zxcjudge