- 19 Кві 2026
- 1
- Нікнейм адміністратора
- Akiyo Meyer
- Ваш статичний ID
- Звʼязок з Вами
- lyutyystanter
- Детальний опис скарги/ситуації
- Прошу пом’якшення покарання, визнаю провину що продав креслення людині Bob Delluci #29557 не від того що він очікував, я займався перепродажем на торговій площадці, купив дешевше, виставив та не вказав від чого креслення так як навіть не знав цього, розумію що це не звільняє від покарання, хочу виправитись, урегулювати це питання, компенсувати затрати в подвійному розмірі, можливо можна замінити на WARN. Дуже вдячний адміністрації проекту за сумлінну працю!!!
- Посилання на докази
- https://ibb.co/1tVPmNPb
- Яке покарання оскаржуєте
- БАН на 3 дні
-
- Нікнейм адміністратора: Akiyo Meyer
- Особистий нікнейм / статичне ід: #39124
- Контакт для швидкого зв'язку з Вами у разі необхідності (Telegram, Discord): lyutyystanter
- Суть скарги: Прошу пом’якшення покарання, визнаю провину що продав креслення людині Bob Delluci #29557 не від того що він очікував, я займався перепродажем на торговій площадці, купив дешевше, виставив та не вказав від чого креслення так як навіть не знав цього, розумію що це не звільняє від покарання, хочу виправитись, урегулювати це питання, компенсувати затрати в подвійному розмірі, можливо можна замінити на WARN. Дуже вдячний адміністрації проекту за сумлінну працю!!!
- Доказ видачі покарання (скріншот/відео/посилання):
- Дата видачі покарання: 19.04.2026 9:50