Ласкаво просимо на UKRAINE GTA 5!

Зареєструйтесь, щоб мати змогу створити тему.

SignUp Now!

Відмовлено Прохання помякшити покарання

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Thomas Hardy

Козак
15 Гру 2024
49
Нікнейм адміністратора: Maria Gromowa
Особистий нікнейм / статичне ід: Thomas Hardy [5264]
Контакт для швидкого зв'язку з Вами у
разі необхідності ( Discord): h3ywelcomeqq
Суть скарги: Шановна адміністраціє,
20.08.2025 о 17:50 мій акаунт був заблокований адміністратором Maria Gromova на 5 днів з формулюванням “4.8. Заборонено завуальовану образу чи згадку родичів у образливому/негативному/жартівливому контексті. | Ban 5”.

Вину признаю повністю, каюсь, було сказано на емоціях, після кількох дб і нон рп викрадення

Я хочу щиро попросити вибачення за свій вчинок. Я усвідомлюю, що згадка рідних була абсолютно неприпустимою і образливою. Це сталося виключно на емоціях, у стані сильного роздратування, і я глибоко шкодую, що дозволив собі таку поведінку.

Я розумію, що порушив правила, і визнаю свою провину. Більше такого ніколи не повториться — я готовий докласти максимум зусиль, щоб довести це своєю подальшою поведінкою в грі. Цей проєкт дуже важливий для мене, я справді не уявляю свого дозвілля без гри, без спілкування та розвитку персонажа.

Ще раз перепрошую кожного, кого міг зачепити своїми словами. Прошу дати мені останній шанс виправитися і довести, що я можу грати чесно, поважно ставитися до інших та дотримуватись усіх правил.

Прошу помякшення покарання, якщо це можливо.

Доказ видачі покарання (скріншот / відео): [Фото тут] https://imgpile.com/p/xRwG7Fk
Дата видачі покарання:20.08:2025 (17:50)

Останнє редагування:

Noxx

Головний адміністратор
Головний адміністратор
9 Жов 2024
2,023
Вітаю!
В оскаржені відмовлено.

Відмовлено.

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Хто переглядає цю тему (Всього: 1, Учасників: 0, Гостей: 1)

Угорі