Ласкаво просимо на UKRAINE GTA 5!

Зареєструйтесь, щоб мати змогу створити тему.

SignUp Now!

Очікування Пропозиція щодо перегляду системи евакуації та вартості штрафстоянки

fedot7777

Козак
23 Лют 2025
41

Пропозиція щодо перегляду вартості та процедури евакуації на штрафстоянку

Шановна адміністрація !

Сьогодні я хочу підняти важливу тему, яка, на мою думку, стосується багатьох гравців — це вартість послуг штрафстоянки. Нещодавно я був змушений забрати свій автомобіль (Ferrari LaFerrari) зі штрафмайданчика, і сума до сплати склала 437,000 доларів.

Я чудово розумію, що однією з цілей економіки сервера є виведення віртуальної валюти для підтримки її стабільності. Це правильний і необхідний механізм. Однак, сума в 437,000 доларів за повернення особистого транспорту є не просто високою, а нелогічною та демотивуючою. Є ризик, що такими методами з сервера будуть виводитися не гроші, а гравці. Іронічно, чи не так?

Більше того, ситуація ускладнюється тим, що я особисто неодноразово ставав свідком, як офіцери поліції під час евакуації транспортних засобів перевищують свої посадові повноваження, забираючи автомобілі з дозволених паркувальних місць або без належних на те підстав.
Це створює відчуття повної беззахисності: гравець не тільки сплачує астрономічну суму, але й часто робить це через неправомірні дії правоохоронців.

Пропозиція:
Я пропоную переглянути формулу розрахунку вартості штрафу. Можливо, варто встановити максимальну межу (кеп) для цієї суми незалежно від вартості авто, або ж розробити більш збалансовану систему, яка б не робила повернення транспорту фінансово неможливим. Також необхідно посилити контроль за діями офіцерів під час евакуації.

Прохання про компенсацію:
Окремо хочу підняти питання щодо компенсації. Я вважаю сплачену мною суму несправедливою та такою, що негативно впливає на ігровий досвід, особливо враховуючи часті випадки неправомірної евакуації. Тому прошу розглянути можливість повернути мені 437,000 доларів.

Мій статичний ID: 14457

Сподіваюся на ваше розуміння та конструктивний діалог.

З повагою, Ihor Fedot.

Вкладення

• Grand Theft Auto V Screenshot 2025.08.26 - 23.51.39.05.png
    Grand Theft Auto V Screenshot 2025.08.26 - 23.51.39.05.png
    442.5 Кб · Перегляди: 44
Угорі