Ласкаво просимо на UKRAINE GTA 5!

Зареєструйтесь, щоб мати змогу створити тему.

SignUp Now!

Очікування Пропозиція щодо Нової Механіки Купівлі Нерухомості

Imparri

Козак
3 Жов 2025
20
Доброго дня!

У мене є ідея щодо купівлі нерухомості (лову будинків), оскільки ви плануєте змінити цю систему в майбутньому. Я пропоную детальний план того, як можна реалізувати нову механіку.

Суть Ідеї: Агенція Нерухомості у Телефоні (RP-реалізація)
Я пропоную додати до телефону спеціальний вебсайт Агенції нерухомості. Це дасть змогу гравцям брати контракти на конкретні будинки.

РП-логіка: Це реалістично, адже в реальному житті нерухомість купують через посередників.

Доступність: Будинок зможе придбати будь-який гравець, незалежно від типу транспорту чи кількості грошей, які є в нього на руках (головне, щоб вони були на рахунку).

Захист від Чітерства та Зломів
Я вважаю, що цю систему необхідно реалізувати для гравців від 5-го рівня.

Таким чином, це суттєво зменшить кількість чітерів, які ловлять будинки за допомогою забороненого ПЗ, оскільки вони просто не зможуть взяти контракт без досягнення необхідного рівня.

Графік Звільнення Нерухомості (Сльоту)
Вважаю, це буде зручно для всіх:

Людина знаходить собі місце, відкриває телефон і заходить на сайт Агенції нерухомості.

Якщо хтось не сплатив податок (сльот будинку), будинок з'являється там на продаж у момент PayDay.

Такий сльот можна реалізувати один раз на 6 годин (наприклад, о 06:00, 12:00, 18:00 та 00:00) або один раз на 12 годин (о 00:00 та 12:00).

Альтернативна Ідея: Торгівля між Гравцями
Крім Агенції нерухомості, можна створити фізичне місце, де гравці могли б купувати будинки один у одного.

Ви приходите, займаєте стіл і виставляєте свій будинок на продаж.

Також можна додати фотографії для кожного будинку (на ваш розсуд).

Сподіваюся, моя ідея вам сподобається, або ви використаєте частину моїх пропозицій.

Гарного дня!

Угорі