Ласкаво просимо на UKRAINE GTA 5!

Зареєструйтесь, щоб мати змогу створити тему.

SignUp Now!

Очікування Покращення маркетплейсу та сімейного функціоналу

Saintrosse

Новий гравець
5 Сер 2026
2
Вітання! Маю декілька коротких пропозицій, які стосують маркетплейсу в планшеті та сімей. Почну з переліку першого:

1. Виправити некоректне відображення назви кейсів, які можна виставити на продаж (приклади — "інферно" та "мастадонт" відображаються як вогняний шик).
2. Виправити неможливість перейти до пошуку іншого предмету при перегляді теперішнього (приклад — я шукав ганфікс, але передумав і захотів подивитися кобуру "мінімум", вписую в пошуковик і обираю потрібну, але мене залишає на сторінці ганфіксу).
3. Виправити некоректне відображення вкладки "Мій склад" — він відображається пустим після того, як додав туди предмети, потрібно обирати інший розділ і тільки після цього вміст відображається коректно.

Grand Theft Auto V Screenshot 2026.08.26 - 01.34.15.50.png

Grand Theft Auto V Screenshot 2026.08.26 - 01.36.55.80.png

Окремо пропоную реалізувати повноцінну систему аукціонів як на будинки, квартири, так і бізнеси — перенести цей процес із оголошення в діскорді у функіонал планшетного маркетплейсу. Це відбуватиметься за такою логікою:
  • Нерухомість, вилучена за борги, автоматично отримує статус "на торгах" замість переходу напряму в продаж.
  • Стартова ціна — або відсоток від ринкової вартості об'єкта, або сума боргу + штраф.
  • Затримка перед стартом торгів (кілька днів) дає гравцям час помітити лот і підготувати кошти — варто показувати не просто таймер до старту, а окрему мітку "Незабаром на торгах" в окремому розділі.
1787698290573.png

Разом із тим пропоную розширити кастомізацію сімейного офісу — додати можливість, наприклад з комп'ютера в самому приміщені, купувати покращення: зміна інтер'єру, розширення гаражних місць, покращення сховку, можливість спавнитися тощо. Також вважаю, що потрібно прибрати ліміт на зняття коштів з сімейного балансу у вигляді 30% — це перешкода, яка лише затягує час.

Сподіваюся, що вам це відгукнеться. Дякую за увагу!

Останнє редагування:
Угорі