- 13 Гру 2024
- 106
Вітаю шановне панство та адміністрацію, яка переглядає дану пропозицію!
Я — Dzhekki Ampelson, більш відомий як Lord Zoloto. Граю на цьому проєкті з моменту його відкриття, бачив чимало оновлень і покращень. Саме тому хочу поділитися власними ідеями щодо розвитку сервера та вдосконалення ігрового процесу.
Пропоную розглянути наступні пункти:
Під час гри на арені доволі часто траплялися ситуації, коли:
Корекція системи реєстрації шкоди суттєво підвищить чесність боїв та задоволення від гри.
Було б чудово додати більше різноманітних локацій, наприклад:
Це урізноманітнить гру та зробить арену цікавішою для різних стилів гри.
Пропоную додати:
Такі можливості зроблять геймплей значно комфортнішим.
Окрім ВЗВ, ВЗХ, бізнес-воєн та каптів, кримінальним фракціям не вистачає додаткового контенту.
Нові активності та взаємодії:
Поки що це всі мої пропозиції. Дякую за увагу та час, приділений моєму зверненню!
З повагою,
Dzhekki Ampelson
Я — Dzhekki Ampelson, більш відомий як Lord Zoloto. Граю на цьому проєкті з моменту його відкриття, бачив чимало оновлень і покращень. Саме тому хочу поділитися власними ідеями щодо розвитку сервера та вдосконалення ігрового процесу.
Пропоную розглянути наступні пункти:
1. Оптимізація реєстрації урону на арені
Під час гри на арені доволі часто траплялися ситуації, коли:
- супернику зараховувалась перемога двічі за одне вбивство;
- противник залишався живим із 0 HP, хоча по ньому був чіткий урон, після чого він міг добити мене.
Корекція системи реєстрації шкоди суттєво підвищить чесність боїв та задоволення від гри.
2. Розширення пулу карт для арени
Було б чудово додати більше різноманітних локацій, наприклад:
- певні райони Лос-Сантоса;
- будь-який квадрат із гетто;
- морський порт;
- територію з бізварів як окрему карту (ідеально для тренувань).
Це урізноманітнить гру та зробить арену цікавішою для різних стилів гри.
3. Розширення налаштувань у M-меню
Пропоную додати:
- більшу кількість опцій у меню Налаштування → Налаштування клавіш, щоб гравці могли повністю перебіндити всі дії;
- функцію відображення хітбоксів / нанесеного урону, щоб під час стрілянини було видно, скільки шкоди завдано противнику (актуально для дуелей у місті чи на трасі).
Такі можливості зроблять геймплей значно комфортнішим.
4. Більше інтерактиву для кримінальних фракцій
Окрім ВЗВ, ВЗХ, бізнес-воєн та каптів, кримінальним фракціям не вистачає додаткового контенту.
Нові активності та взаємодії:
- мотивували б більше гравців вступати в крайм;
- збільшили б основний онлайн;
- зробили б життя фракцій цікавішим і різноманітнішим.
Поки що це всі мої пропозиції. Дякую за увагу та час, приділений моєму зверненню!
З повагою,
Dzhekki Ampelson