- 2 Лют 2025
- 29
Шановні розробники та керівництво проекту.
Хочу перш за все похвалити бо дійсно крута ідея і реалізовано на 4.5/5 (Мінус 0.5 за завантаження
)
Але все ж таки пропоную зробити деякі зміни.
Але погодьтесь, що ввівши це все - ви просто майже анулювали необхідність старих фур.
Врешті решт: фура на 5т їде швидше і менша за розмірами ніж 3т
Тому я б пропонував би, 3т фуру зробити теж 5т та залишити їй характеристики які є. А ось та що зараз 5т - замінити (за можливості) або просто залишити як є і можливо зробити ще швидшою (щоб був профіт і різниця).
Адже це дуже дивно, коли фура, яка коштувала 17 млн - стає в моменті не потрібною
Менші фури - зробити швидшими і маневринішими.
Також ребаланснути вартість замовлень. Все ж таки - коли везуть фурами - прибуток має бути більший. Адже це важче і довше. А коли пікапами і бусами - дешевше з коротшими маршрутами.
Дякую за новий і крутий функціонал!
Хочу перш за все похвалити бо дійсно крута ідея і реалізовано на 4.5/5 (Мінус 0.5 за завантаження
Але все ж таки пропоную зробити деякі зміни.
Транспорт
Я повністю розумію і підтримую ідею введення нового транспорту.
Але погодьтесь, що ввівши це все - ви просто майже анулювали необхідність старих фур.
Врешті решт: фура на 5т їде швидше і менша за розмірами ніж 3т
Тому я б пропонував би, 3т фуру зробити теж 5т та залишити їй характеристики які є. А ось та що зараз 5т - замінити (за можливості) або просто залишити як є і можливо зробити ще швидшою (щоб був профіт і різниця).
Адже це дуже дивно, коли фура, яка коштувала 17 млн - стає в моменті не потрібною
Менші фури - зробити швидшими і маневринішими.
Завдання
Було б класно, якби система адаптовувалась до того, хто зараз працює (для прикладу які рівні, види транспорту і що везуть) і залежно від попиту - генерувала пропозиції в якомусь відношенні. Тому що зараз дуже багато замовлень вісить на 5т - а їх тупо ігнорується.
Також ребаланснути вартість замовлень. Все ж таки - коли везуть фурами - прибуток має бути більший. Адже це важче і довше. А коли пікапами і бусами - дешевше з коротшими маршрутами.
Дякую за новий і крутий функціонал!