Ласкаво просимо на UKRAINE GTA 5!

Зареєструйтесь, щоб мати змогу створити тему.

SignUp Now!

Розглянуто Покращення для вантажоперевезення!

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

OrlandoClemente

Козак
2 Лют 2025
29
Шановні розробники та керівництво проекту.

Хочу перш за все похвалити бо дійсно крута ідея і реалізовано на 4.5/5 (Мінус 0.5 за завантаження :))

Але все ж таки пропоную зробити деякі зміни.
Транспорт
Я повністю розумію і підтримую ідею введення нового транспорту.
Але погодьтесь, що ввівши це все - ви просто майже анулювали необхідність старих фур.
Врешті решт: фура на 5т їде швидше і менша за розмірами ніж 3т

Тому я б пропонував би, 3т фуру зробити теж 5т та залишити їй характеристики які є. А ось та що зараз 5т - замінити (за можливості) або просто залишити як є і можливо зробити ще швидшою (щоб був профіт і різниця).

Адже це дуже дивно, коли фура, яка коштувала 17 млн - стає в моменті не потрібною

Менші фури - зробити швидшими і маневринішими.

Завдання
Було б класно, якби система адаптовувалась до того, хто зараз працює (для прикладу які рівні, види транспорту і що везуть) і залежно від попиту - генерувала пропозиції в якомусь відношенні. Тому що зараз дуже багато замовлень вісить на 5т - а їх тупо ігнорується.

Також ребаланснути вартість замовлень. Все ж таки - коли везуть фурами - прибуток має бути більший. Адже це важче і довше. А коли пікапами і бусами - дешевше з коротшими маршрутами.

Дякую за новий і крутий функціонал!

Голосування за цю пропозицію було призупинено.

Noxx

Головний адміністратор
Головний адміністратор
9 Жов 2024
2,023
Вітаю!
Система далекобійників на даний момент працює для того щоб гравці мали можливість підняти свій рівень. Якщо вам цікаво то можете прочитати на WIKI-сайті всю статтю про оновлення і зрозумієте як має працювати система. І на той час вже і більше будете заробляти з фур та замовлення на 5 тон будуть менше. Але все ж таки переглянемо пару пунктів з вашого списку.

Розглянуто.

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.
Угорі