- 15 Гру 2024
- 9
• Пропозиція щодо покращення бізнесу перукарні
Хочу запропонувати ідеї для покращення нашого бізнесу — перукарні. Наразі бізнес має невеликий дохід і, відверто кажучи, потребує «апгрейду». Одна з основних проблем — це продукція. Якщо встановлювати мінімальні ціни, прибутку практично немає. Тому доводиться встановлювати вищу націнку, щоб заробити хоча б якусь копійку.
Навіть у центральній частині Лос-Сантоса фінансові показники (фінка) залишають бажати кращого. Тому я пропоную низку ідей, які можуть значно покращити ситуацію і зробити бізнес цікавішим як для клієнтів, так і для гравців загалом.
1. Нові послуги та розширення асортименту
- Візерунки з волосся на тілі — волосся у формі узорів, смайликів або тематичних малюнків на грудях, пресі, спині тощо. Це можуть бути як прості, так і складні малюнки з різною ціною залежно від рівня деталізації та унікальності.
* Розширення асортименту зачісок:
- Додати світні, анімовані або унікальні зачіски.
- Розподілити ціни: від бюджетних до преміальних. Не ставити усі зачіски по 10 тисяч, бо це робить їх нецікавими.
2. Макіяж та "розмальовки" обличчя
- Додати можливість наносити тематичні малюнки на обличчя, подібно до татуювань, але це буде саме макіяж.
* Варіанти: зомбі, череп, прапор України, тощо.
3. Лінзи (контактні)
- Додати кольорові лінзи різних типів:
- Повністю чорні, білі, кольорові, райдужні, інь-янь, зомбі-лінзи тощо.
- Дати можливість змінювати розмір та тип лінз.
- Зробити їх візуально привабливими, і встановити на них справедливу, але не надто низьку ціну.
• Очікуваний ефект
- Підняття інтересу до бізнесу з боку гравців.
- Зростання доходу бізнесу.
- Більша унікальність і кастомізація персонажів.
- Пожвавлення геймплею і більша залученість гравців.
Зараз, на жаль, у перукарні немає жодної унікальності. Доступні лише стандартні зачіски, бороди, кольори. Це швидко набридає і не мотивує витрачати гроші чи повертатися до послуги. Пропозиції, які я озвучив, могли б значно пожвавити інтерес гравців та збільшити загальний онлайн.