Ласкаво просимо на UKRAINE GTA 5!

Зареєструйтесь, щоб мати змогу створити тему.

SignUp Now!

Maxim Verbytskyi

Адміністратор
Куратор
14 Лют 2026
29
До Суду Першої інстанції Штату
Від громадянина Штату Сан-Андреас: Maxim Verbytskyi.​

Я, Maxim Verbytskyi, громадянин Штату Сан-Андреас, користуючись своїми правами, подаю позовну заяву до Суду Першої інстанції Штату на співробітника BCSD Vlad Brest Head.SAI, пояснюючи всю ситуацію та надаючи всі необхідні суду докази.

Виконуючи свої службові повноваження під час несення служби в період з 21:45 до 22:25 за міським часом, мене було відсторонено від службових обов'язків та призначено переатестацію. Причини відсторонення та призначення переатестації мені не повідомили.

Водночас за період, поки я був безпідставно відсторонений від службових обов'язків, я заробітну плату не отримував. Спираючись на статтю 2.3 п. 2 розділу II Трудового кодексу, моя заробітна плата мала нараховуватися, з моменту відсторонення протягом однієї години виплату відповідно до мого звання я не отримував.

Оскільки я був відсторонений від службових обов'язків і була призначена переатестація, зважаючи на викладене вище, вважаю таке діяння повним порушенням моїх прав. Виходячи з цього, на підставі статті 14.2 п. 5 розділу I Кримінального кодексу, прошу суд повернути повну заробітну плату за годину моєї роботи, яку я не міг виконувати через незаконне відсторонення.

Переатестацію було складено успішно, оскільки законодавчу базу я знаю дуже добре, тому, за що саме мене відсторонили та призначили переатестацію, мені досі не відомо.

Унаслідок їх дій моя репутація була підірвана а психологічний стан – дестабілізований. На підставі викладеного та керуючись чинним законодавством прошу суд:
  • відшкодувати мені моральну шкоду в розмірі 100 000 доларів США;
  • компенсувати час мого безробіття у розмірі 11 800 доларів США;
Запросити відеофіксацію з боді-камери співробітника Vlad Brest за період часу 21:45 - 22:25.
Запросити довідку з кадрового аудиту про призначення переатестації від Head SAI Vlad Brest
Відсторонити співробітника BCSD Vlad Brest до кінця судового процесу на підставі Розділу VI статьи 6.2 п.3 Трудового Кодексу
Визнати дії співробітника BCSD Vlad Brest (з номером жетона 10639) незаконними та визнати винним у вчиненні злочинів, передбачених статтями 12.1, 12.2 Кримінального кодексу.

До позовної заяви додаю наступну документацію:
  1. Ксерокопія вашого паспорта: *гіперпосилання*
  2. Докази правопорушення: Виписка з кадрового аудиту про успішне складання переатестації
  3. Список свідків [якщо є]: -
  4. Електронна пошта [Discord/Telegram] та телефон: [email protected]

Подаючи позовну заяву погоджуюсь на обробку особистих даних, використання наданих мною матеріалів з метою збереження правосуддя та залишаю за собою підтвердження, що все сказане мною є правдою та докази є достовірними та готовий понести відповідальність у разі надання неправдивих свідчень.

Підпис та дата:
Maxim Verbytskyi
M.Verbytskyi
01.04.2026

Dominic Sage

Почесний конгресмен
23 Бер 2025
143
1775057626260.png

1775057636284.png

Угорі