Ласкаво просимо на UKRAINE GTA 5!

Зареєструйтесь, щоб мати змогу створити тему.

SignUp Now!
Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Anatoliy Montana

Козак
28 Кві 2025
53
Я, Anatoliy Montana, громадянин Штату Сан-Андреас, користуючись своїми правами, подаю позовну заяву до Суду Першої інстанції Штату на віце губернатора Henry Barington , пояснюючи всю ситуацію та надаючи всі необхідні суду докази.
Приїхавши до будівлі мерії для відновлення ключів до автомобіля, агент USSS з номером жетону 26947 затримав мене за стею 4.1 КК, хоча підстав для цього не було, але все ж таки він почав проводити процесуальні дії, потім з будівлі мерії вийшов віце губернатор та після короткого діалогу зі мною він дав незаконний наказ агенту USSS відпустити мене бо він хоче "по інакшому зі мною розібратися" і агент виконав цей незаконний наказ, в підставах для звільнення затриманого немає такого пункту для звільнення як наказ віце губернатора, також після цього як з мене зняли кайданки, сер Henry почав звинувачувати мене у статті 4.4КК і говорив якісь несенітниці в мою сторону, це дезморалізувало мій стан, адже він є високопосадовець який дозволив собі в групі більше 5 осіб наговорювати на мене та оскверняти мою особу, оскільки я добре знаю законодавчу базу штату, вбачив порушення зі сторони віце губернатора за статею 4.4 КК адже він поширив в колі високопосадовців неправдиву інформацію про мене яка призвела до конфлікту та моєї внутрішньої паніки. 12.1 КК адже пан Henry використав своє службове становище задля маніпуляції агентом USSS? а також переслідував невину особу (мене). 12.2 Перевищення службових повноважень, адже він дав незаконний наказ агенту щоб він відбустив мене. 12.8 КК Адже пан віце губернатор недбало ставиться до своїх обов'язків, адже не зміг вконтролювати роботу агента USSS.
Ваша честь, прошу детально розглянути данний позов, та звільнити з такої посади Henry Barington, також оскільки він дезморалізував мій стан і принизив мою гідність і мені доведеться звертатися до кваліфікованогопсихолога вимагаю мені виплатити моральну компенсацію у розмірі 300 000$

До позовної заяви додаю наступну документацію:

Ксерокопія вашого паспорта: https://fex.net/ru/s/nyx1mey
Докази правопорушення: запросити відео з боді камери віце губернатора, агента USSS з № жетону 26947 з 01;50
Список свідків [якщо є]: губернатор, заступник генерального прокурора
Електронна пошта [Discord/Telegram] та телефон: #Anatoliy Montana

Подаючи позовну заяву погоджуюсь на обробку особистих даних, використання наданих мною матеріалів з метою збереження правосуддя та залишаю за собою підтвердження, що все сказане мною є правдою та докази є достовірними та готовий понести відповідальність у разі надання неправдивих свідчень.
[ім’я прізвище] Anatoliy Montana
[підпис] +
[дата у форматі - 20.12.2025р

Bohdan Barrington

Козак
6 Кві 2025
26

1766225229081-png.9417

DISTRICT COURT - DISTRICT OF SAN-ANDREAS​

УХВАЛА
про залишення позовної заяви без руху
20 грудня 2025 року
м. Лос-Сантос
Суддя Суду Першої Інстанції штату Сан-Андреас Bohdan Barrington, розглянувши в м. Лос-Сантос позовну заяву громадянина штату Сан-Андреас Anatoliy Montana до віце-губернатора штату Сан-Андреас Henry Barrington, -
ВСТАНОВИВ:

На адресу суду надійшла позовна заява громадянина штату Сан-Андреас Anatoliy Montana до віце-губернатора штату Сан-Андреас Henry Barrington про захист честі та гідності, відшкодування моральної шкоди, а також звільнення з посади віце-губернатора штату Сан-Андреас.

Розглянувши матеріали позовної заяви, суддя вважає, що така не відповідає вимогам правил подачі позовних заяв до суду першої інстанції з наступних підстав.

Як вбачається із поданого позову, позивачем не надано жодних доказів на обґрунтування своїх позовних вимог. Кожен громадянин штату Сан-Андреас має право на справедливий суд, а тому, з метою допущення особи до правосуддя, суддя приходить до висновку про залишення вказаної позовної заяви без руху, а позивачу Anatoliy Montana необхідно надати строк для усунення недоліків, а саме слід надати докази на обґрунтування своїх позовних вимог.
Якщо позивач у встановлений судом строк виконає вимоги відповідно до ухвали суду, позовна заява вважається поданою в день первісного її подання до суду. Якщо позивач не усунув недоліки позовної заяви у строк, встановлений судом, заява вважається неподаною і повертається позивачеві

На підставі наведеного, керуючись Законом, суддя,
УХВАЛИВ:

Позовну заяву громадянина штату Сан-Андреас Anatoliy Montana до віце-губернатора штату Сан-Андреас Henry Barrington про захист честі та гідності, відшкодування моральної шкоди, а також звільнення з посади віце-губернатора штату Сан-Андреас залишити без руху.

Надати позивачеві Anatoliy Montana строк для усунення недоліків, який не може перевищувати 24 годин з моменту винесення ухвали про залишення позовної заяви без руху та роз'яснити що у випадку виконання ним у встановлений строк відповідних вимог ухвали суду, позовна заява вважається поданою в день первісного її подання, інакше заява вважається неподаною і повертається позивачеві.​

Суд Першої Інстанції штату San-Andreas

UNITED STATES OF AMERICA

Bohdan Barrington

1766225539959.png

Вкладення

• 1766225229081.png
    1766225229081.png
    120.9 Кб · Перегляди: 165
Останнє редагування:

Anatoliy Montana

Козак
28 Кві 2025
53
Вітаю, прошу перенести судове засідання на 22.12.2025р 22:00 через поважні причини

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.
Угорі