- 19 Кві 2025
- 304
До Суду Першої інстанції Штату
Від громадянина Штату Сан-Андреас: Kamala Harris
Я, Kamala Harris, громадянин Штату Сан-Андреас, користуючись своїми правами, подаю позовну заяву до Суду Першої інстанції Штату на невідомого офіцера поліції/департамент поліції Лос Сантосу, пояснюючи всю ситуацію та надаючи всі необхідні суду докази.
Стояла вночі під медичним центром EMS Hospital, побачила як патрульний автомобіль LSPD виконує опасні маневри, після чого офіцер розвернувся на парковці, і наніс мені важки травми патрульним авто.
Дата та час подій: 09.08.2025 (23:55 - 23:59)
Надати потерпілій адвоката.
Призначити судове засідання.
Звільнити офіцера що керував патрульним авто зі складу LSPD згідно з нормами Трудового кодексу.
Зобов’язати LSPD виплати компенсації в розмірі 500,000$ потерпілій (Kamala Harris).
До позовної заяви додаю наступну документацію:
Подаючи позовну заяву погоджуюсь на обробку особистих даних, використання наданих мною матеріалів з метою збереження правосуддя та залишаю за собою підтвердження, що все сказане мною є правдою та докази є достовірними та готовий понести відповідальність у разі надання неправдивих свідчень.
Підпис та дата:
Kamala Harris
Harris
12:46
10/08/2025
Від громадянина Штату Сан-Андреас: Kamala Harris
Я, Kamala Harris, громадянин Штату Сан-Андреас, користуючись своїми правами, подаю позовну заяву до Суду Першої інстанції Штату на невідомого офіцера поліції/департамент поліції Лос Сантосу, пояснюючи всю ситуацію та надаючи всі необхідні суду докази.
Стояла вночі під медичним центром EMS Hospital, побачила як патрульний автомобіль LSPD виконує опасні маневри, після чого офіцер розвернувся на парковці, і наніс мені важки травми патрульним авто.
Дата та час подій: 09.08.2025 (23:55 - 23:59)
На підставі викладених нижче обставин та відповідно до чинного законодавства штату San-Andreas, прошу суд:
Відкрити розслідування стосовно цього випадку, зняти записи з камер EMS.Надати потерпілій адвоката.
Призначити судове засідання.
Звільнити офіцера що керував патрульним авто зі складу LSPD згідно з нормами Трудового кодексу.
Зобов’язати LSPD виплати компенсації в розмірі 500,000$ потерпілій (Kamala Harris).
До позовної заяви додаю наступну документацію:
- Ксерокопія вашого паспорта: https://imgur.com/a/LeOuBIL
- Докази правопорушення: https://youtu.be/6nSvhtxqJhE
- Список свідків [якщо є]: -
- Електронна пошта [Discord/Telegram] та телефон: 6716415 , discord 43554_89509
Подаючи позовну заяву погоджуюсь на обробку особистих даних, використання наданих мною матеріалів з метою збереження правосуддя та залишаю за собою підтвердження, що все сказане мною є правдою та докази є достовірними та готовий понести відповідальність у разі надання неправдивих свідчень.
Підпис та дата:
Kamala Harris
Harris
12:46
10/08/2025