- 9 Жов 2024
- 138
До Суду Першої інстанції Штату
Від громадянина Штату Сан-Андреас: Oleksandr Yurchyshyn.
Від громадянина Штату Сан-Андреас: Oleksandr Yurchyshyn.
Я, Oleksandr Yurchyshyn, громадянин Штату Сан-Андреас та нинішній Генерал BCSD, користуючись своїми правами, подаю позовну заяву до Суду Першої інстанції Штату на Генерального Прокурора Yanos_Castelo, пояснюючи всю ситуацію та надаючи всі необхідні суду докази.
При зборі особового складу BCSD для виїзду на патрулювання округу Палето Бей, на службову парковку BCSD заїхав тонований автомобіль фіолетового кольору, після того як даний автомобіль заїхав на службову парковку, я навів на колеса зброю, з метою його зупинки, та надав закону вимогу покинути червону зону. Після того як я навів на автомобіль зброю, з нього вийшов директор USSS, та почав відкривати стрільбу в мою сторону, де після цієї дії, мною було прийнято рішення відкрити відповідний вогонь в сторону директора USSS. Після цього агенти USSS відкрили вогонь в сторону мене та моїх співробітників, наразивши мене та моїх працівників на небезпеку.
Згідно Кримінального та процесуального Кодексу, агентів та директора USSS було відразу затримано, було викликано Керівництво та прокурора Government , але з них ніхто не вийшов на звʼязок, де після чого агентів та директора було відпущено до подальшого передання справи до прокуратури. Дії які скоїли працівники USSS, порушили такі статті кримінального кодексу, як:
Стаття 2.6 - Погроза життю чи здоровʼю.
Стаття 5.8 - Спроба вбити особу з недоторканістю.
Стаття 6.5 - Використання зброї проти держ.службовців.
Стаття 6.6 - Небезпечна стрільба.
Стаття 12.2 - Перевищення службових повноважень.
Стаття 12.4 - Напад на працівників правоохоронних органів, органів державної влади.
Після чого Генеральний Прокурор бере скаргу на розгляд та говорить що з працівниками які порушили кримінальний кодекс та скоєли кримінальні дії по відношеню до працівників BCSD буде проведено бесіду.
Цими діями я вважаю що зі сторони ГП є неправомірні дії які перечать кримінальному кодексу. Я вважаю що діх які були зроблені прокурором штату не є правомірними та прорушують статті кримінального кодексу, а саме:
Стаття 12.8 - Недбале ставлення до службових обовʼязків, що призвели до негативних наслідків.
До позовної заяви додаю наступну документацію:
- Ксерокопія вашого паспорта: Тиць
- Докази правопорушення: Запис з моєї боді-камери №1 , Запис з моєї боді-камери №2 , Запис з боді-камери працівника BCSD, Скарга до прокуратури, Відповідь ГП
01:30 - 01:46 - Заїхало фіолетове авто.
01:48 - 01:52 - Наведення зброї на колеса та надання наказу залишити червону зону.
01:53 - 01:57 - Відкриття вогню в мою сторону та відповідний вогонь.
02:50 - 05:30 - Затримання всіх порушників та проведення процесуальних дій.
05:44 - 06:13 - Виклик керівництва та прокурора.
Тайм-коди з запису №2:
01:30 - 02:05 - Керівництво та прокурор не вийшли на зв'язок та агентів було відпущено до передачі скарги в прокуратуру.
Тайм-коди з запису співробітника BCSD:
00:00 - 01:20 - Ситуація з мого запису №1 та фіксація всіх порушників.
- Список свідків [якщо є]: Всі хто є на відео з боді-камери
- Електронна пошта [Discord/Telegram] та телефон:
Номер телефону - 1370770
Подаючи позовну заяву погоджуюсь на обробку особистих даних, використання наданих мною матеріалів з метою збереження правосуддя та залишаю за собою підтвердження, що все сказане мною є правдою та докази є достовірними та готовий понести відповідальність у разі надання неправдивих свідчень.
Підпис та дата:
Oleksandr Yurchyshyn
𝓨𝓾𝓻𝓬𝓱𝘺𝓼𝓱𝘺𝓷
17.07.2025
Oleksandr Yurchyshyn
𝓨𝓾𝓻𝓬𝓱𝘺𝓼𝓱𝘺𝓷
17.07.2025