Ласкаво просимо на UKRAINE GTA 5!

Зареєструйтесь, щоб мати змогу створити тему.

SignUp Now!
Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Saint Belfort

Козак
29 Сер 2025
9
AD_4nXcBXJm1-3TQ5AhoywFfooGnJQfg1rUj85o9e0et3zZ7R9CCsobkKM2NXP-5VtDdJ-xss68tEmqDwk6zH4PhTBH_UYckhzzL4oTUO9cXTNLULqUVV3MbwK6vGJ4W0U-pB0VfTaMypQ
Апеляційному Судді Штату San-Andreas Adams Zac
Від: Saint Belfort
Статус: громадянин Штату San-Andreas
Контактні дані заявника: 2549542| E-mail: [email protected] Discord: HateNoLov3
Заява про апеляцію
Я, Saint Belfort, подаю апеляцію на рішення Заступника Генерального Прокурора Jeri Sage від 06.10.2025, постанова №31.
Вважаю, що рішення є необґрунтованим з таких причин:
Я, агент FIB , на якого була виписана постанова №31. Після прибуття до штату мене ознайомили з постановою, у якій зазначено, що я повинен пройти переатестацію. Однак я вже успішно склав внутрішню атестацію у відділі HR FIB . Інших атестацій я не проходив.
Таким чином, я вважаю дану постанову злочинною та такою, що не має доказової бази мого нібито порушення. Своїми діями я не порушив жодного закону.
Отже, робимо висновок, що Заступник Генерального прокурора безпідставно відправив мене на переатестацію, тим самим перевищивши службові повноваження, а саме порушивши статтю 12.2 КК.

Тому прошу:
Вилучити відеодоказ iз бодікамери, на якому видно моє порушення.
Отримати чітку відповідь, з якої причини була написана постанова.
Відкрити кримінальне провадження щодо державного службовця, зазначеного у позові, за порушення статті 12.2 КК.
Визнати постанову №31 такою, що втратила силу.
Виплатити компенсацію за завдану моральну шкоду у розмірі 200 000 $ (Двісті тисяч доларів).

Додатки:

Підпис: Saint Belfort
Дата: 07.10.2025

Останнє редагування:

Adams Zak

Козак
20 Чер 2025
50
AD_4nXcBXJm1-3TQ5AhoywFfooGnJQfg1rUj85o9e0et3zZ7R9CCsobkKM2NXP-5VtDdJ-xss68tEmqDwk6zH4PhTBH_UYckhzzL4oTUO9cXTNLULqUVV3MbwK6vGJ4W0U-pB0VfTaMypQ

До Saint Belfort
Від Апеляційного Суду штату San-Andreas

Суддя Апеляційного суду штату San-Andreas, Adams Zac
, розглянувши апеляційну скаргу громадянина Saint Belfort на постанову Заступника Генерального прокурора Jeri Sage №31 від 06.10.2025 року,

ВСТАНОВИВ:

Апеляційна скарга подана з вимогою визнати постанову №31 незаконною, скасувати її, а також відкрити кримінальне провадження щодо посадової особи, яка її видала, та стягнути компенсацію моральної шкоди.

Під час розгляду апеляції судом встановлено:

У матеріалах справи відсутні належні докази, які б підтверджували факт перевищення повноважень посадовою особою Генеральної прокуратури або незаконність самої постанови.
Апеляційна заява не містить чіткого обґрунтування, посилань на процесуальні норми чи доказів, що підтверджують порушення прав заявника.
Вимоги про відкриття кримінального провадження та компенсацію моральної шкоди виходять за межі компетенції Апеляційного суду.

КЕРУЮЧИСЬ:
Конституцією штату San-Andreas та процесуальним кодексом суд -

УХВАЛИВ:

Апеляційну скаргу громадянина Saint Belfortзалишити без задоволення.
Постанову Заступника Генерального прокурора Jeri Sage №31 від 06.10.2025залишити без змін.

Ухвала набирає чинності з моменту її проголошення та оскарженню не підлягає.

Суддя Апеляційного Суду штату San-Andreas

🖋 Adams Zac
Дата:
08.10.2025

1759936776876.png

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.
Угорі