Ласкаво просимо на UKRAINE GTA 5!

Зареєструйтесь, щоб мати змогу створити тему.

SignUp Now!
Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.
21 Бер 2025
8
  1. Нікнейм адміністратора: ЗГА
  2. Особистий нікнейм / статичне ід: Valeria Morris
  3. Контакт для швидкого зв'язку з Вами у разі необхідності (Telegram, Discord): asdvelmaltss4. velmaltss4999
  4. Суть скарги: Я хочу щиро звернутися до людини, яку я образила, і до всієї спільноти, яка могла стати свідком цієї прикрої ситуації.
    Під час гри в Ukraine GTA 5, на емоціях, у розпал конфлікту, я сказала речі, які ніколи не мали б прозвучати. Зокрема, я дозволила собі необдумані слова в бік батьків іншого гравця. Це було абсолютно неприйнятно й боляче не тільки для тієї людини, а й для мене особисто, коли я зрозуміла, що накоїла. Я не мала жодного права згадувати рідних людей — ні в жарт, ні в агресії. Я була не права, і мені неймовірно соромно. Це не просто гра — це спільнота, у якій кожен заслуговує на повагу, незалежно від ігрових подій чи особистих емоцій. І найважливіше — рідні люди взагалі не мають бути втягнуті в подібні ситуації, тим більше — ставати об'єктом образ.
    Я хочу відверто попросити вибачення перед тією людиною, на адресу якої було сказано щось подібне. Мені щиро шкода, що мої емоції вийшли з-під контролю. Це не виправдання, але я хочу, щоб ти знав — я не мала на меті зачепити найсвятіше. Я глибоко шкодую, що дозволила собі подібне, і розумію, наскільки це могло тебе зачепити. Також хочу окремо зазначити, що я не маю історії серйозних порушень на сервері. Я граю чесно, не отримувала банів, намагалася не ображати інших гравців і завжди намагалася дотримуватися правил та поважати адміністрацію. Цей випадок — прикрий виняток, а не звична моя поведінка. Я розумію, що цього недостатньо, щоб виправдати свої дії, але сподіваюся, що це покаже, я дійсно шкодую, і ця ситуація не відображає мене як гравця в цілому. Я не шукаю виправдань — я шукаю пробачення. І водночас я хочу звернутися до адміністрації з щирим проханням: якщо це можливо, прошу трохи знизити рівень покарання. Я визнаю свою провину, готова нести відповідальність, але також щиро прошу про другий шанс. Обіцяю зробити все, щоб подібне ніколи не повторилося. Я засвоїла цей урок і вдячна за будь-яке рішення, але дуже сподіваюся на ваше розуміння й поблажливість. Я справді хочу й надалі бути частиною цієї спільноти та виправити свою помилку хорошою поведінкою та повагою до інших.
  5. Доказ видачі покарання (скріншот/відео): тик сюда
  6. Дата видачі покарання: 15.06.2025

Azazello

Син Самурая
Активний гравець
9 Жов 2024
2,298
Вітаю. Враховуючи, що подібне порушення було вперше, також враховуючи ціленаправлену провокацію з боку гравця у Ваш бік, беручи до уваги те, що гравець видалив першу скаргу на Вас і факт шантажу встановити не є можливим, рівно як і спростувати, а також Ваші особисті вибачення перед гравцем, блокування анульовано.
При повторному подібному порушенні буде видано HardBan на 35 днів.

Останнє редагування:
Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Хто переглядає цю тему (Всього: 1, Учасників: 0, Гостей: 1)

Угорі