Ласкаво просимо на UKRAINE GTA 5!

Зареєструйтесь, щоб мати змогу створити тему.

SignUp Now!

Відмовлено Оскарження

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

rinlar

Козак
23 Лис 2025
3
Нікнейм адміністратора
Fifty Moretti
Ваш статичний ID
29295
Звʼязок з Вами
makingguap
Детальний опис скарги/ситуації
Розпочнемо з того, що я проїжав і побачив, як органи держ.структур, затримують людей в фіолетовому дресс коді, далі я підїхав до них і з машини почав говорити поліцейському, щоб він відпустив людину, яку він затримує, я розумію, що людина в фіолетовому дресс коді і те, що він в кримінальній орг, крайм завжди воює проти держ структур, тому в мене була ІС причина йому допомогти, я даю погрозу даному поліцейському з машини і йому байдуже коли біля нього, ще інші учасники крайму, нас загалом було там більше 4 людей, коли поліцейських 2, після чого мій товариш виходить з машини і дає погрозу, поліцейському байдуже він починає відходити у бік, а товариш поліцейського починає ПЕРШИЙ відкривати вогонь коли їх 2, а нас, що найменше 4, тобто ПГшить. Я просто не розумію, як ви мені видаєте покарання, коли ви ж самі пишите примітку до виданого покарання: Пояснення: заборонено без причини вбивати поліцейських, які проводять процесуальні дії. Якщо хочете допомогти комусь уникнути затримання, і у вас достатньо людей для уникнення PG, ви можете під загрозою зброї змусити поліцейських відпустити гравця.Виняток: поставка медикаментів чи боєприпасів, рейд на крайм організації, інші масові ІС процеси, де напад є логічним.Зверніть увагу, що все було зроблено по правилам не порушуючи їх. Прошу перерозгялнути і зняти покарання з мене і мого товариша(29295,29394), дякую, гарного дня.
Посилання на докази
[URL unfurl="true"]https://www.youtube.com/watch?v=SKQVN4krECc[/URL]
Яке покарання оскаржуєте
№ 1852 | дм
scarrga.png

Azazello

Син Самурая
Активний гравець
9 Жов 2024
2,298
Вітаю. Під загрозою зброї. мається на увазі, що всі члени кримінального угрупування, що знаходяться в ситуації і яких значно більше дістають зброю та ціляться у поліцейських. Але не з машини. Тим паче не в центрі міста і не біля/в зелених зонах.

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Хто переглядає цю тему (Всього: 1, Учасників: 0, Гостей: 1)

Угорі