Ласкаво просимо на UKRAINE GTA 5!

Зареєструйтесь, щоб мати змогу створити тему.

SignUp Now!
Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Frost Yakuza

Козак
9 Жов 2024
103
Нікнейм адміністратора
Misa Yakuza
Ваш статичний ID
17082
Звʼязок з Вами
ДС- maksin21
Детальний опис скарги/ситуації
Почнемо з скарга 1

"Тут мені адміністратор видав покарання за «DM Car». Ситуація була така: відбувалося пограбування, водій не хотів зупинятися на мосту, бо «він знає правила краще за мене». Після цього він почав ображати та керувати мною. Після його непокори я мав повне право стріляти по колесах автомобіля, щоб зупинити водія. До того ж я взагалі міг його вбити, бо він тікав. А він ще буде вказувати мені, де і як його зупиняти"

"1.9. Причинами для вбивства можуть бути: образи, втеча, впізнання злочинця, спроба налякати або порушення правил PG. | Demorgan 15-60 хвилин."

Після фрази «Зупиняємося, це пограбування» він почав спілкуватися зі мною через "Бля**" "Ебанут**". Використовуючи нецензурні висловлювання. За це адміністратор не видав покарання за «ОСК» та «ПГ».

Тобто тут я важаю з моеї сторони порушень немає!!

Тепер Скарга 2
Тут адміністратор видав мені покарання за ОСК, ПГ та НРД, а «Баласам» — лише два покарання за DM Car і все.

1. Яке тут НРД, якщо по мені почали вести вогонь і я намагався врятувати своє життя? Це по-перше. (Або я мав зупинитися і дати себе вбити?)

2. Мені видали мут за ОСК на 30 хвилин за фразу «Ага, подебеш, свинота». При цьому в грі я взагалі не міг говорити 60 хвилин. Так, я визнаю, що сказав це, але лише тому, що гравець порушував правила та здійснив ДБ по мені. Адміністратор на це закрив очі й не видав покарання гравцю за ДБ. Дуже «логічно».

3. Також мені видали покарання за ПГ. Якщо я не помиляюся, ПГ — це поведінка героя, яка неможлива в реальному житті. Але тут не була ситуація 1 проти 1 а не більше. Я від’їхав у місце де не було багато людей з «Баласів», і почав стріляти лише по одному гравцю, а не по 3–5 одразу. Потім я тікав від них, паралельно стріляючи також лише по одному гравцю, а не по всіх. Де тут ПГ?

На мою думку, це вже виглядає як БЛАТ «Баласів», тому що за останні 4 дні на них було дуже багато скарг.

У підсумку виходить так, що я отримав більше покарання за те, що захищав себе від порушників правил. І грабував за правилами. Дуже «збалансована» гра!!

У разі, якщо скаргу буде схвалено на мою користь, прошу надати компенсацію, оскільки я не бачу жодного порушення з мого боку. Натомість бачу лише прояви БЛАТУ!
Посилання на докази
[URL='https://forum.ukraine-gta5.com.ua/threads/№1772-Пограбування-не-належним-чином.16153/#post-51237']Скарга 1[/URL]_[URL='https://forum.ukraine-gta5.com.ua/threads/№1776-ДМ-ДМ-Кар.16177/#post-51241']Скарга 2[/URL]
Яке покарання оскаржуєте
ПГ. ОСК. НРД. ДМ КАР (Деморган 90 минут и мут 60)
.

Artem Skandal

Лідер
23 Жов 2025
24
лол, в чем трабл, ты получил наказания буквально за то, что ты понарушал во время того, как ты "защищал" себя от баласов, чилл бро, понаписывал воды здесь и рад стараться))

Frost Yakuza

Козак
9 Жов 2024
103
лол, в чем трабл, ты получил наказания буквально за то, что ты понарушал во время того, как ты "защищал" себя от баласов, чилл бро, понаписывал воды здесь и рад стараться))
И написал воды где имено вода? Когда я розказал как есть

Azazello

Син Самурая
Активний гравець
9 Жов 2024
2,298
Вітаю. Адміністратор видала покарання згідно регламенту. Порушень з боку адміністрації не виявлено.

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Хто переглядає цю тему (Всього: 0, Учасників: 0, Гостей: 0)

Угорі