Ласкаво просимо на UKRAINE GTA 5!

Зареєструйтесь, щоб мати змогу створити тему.

SignUp Now!
Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

dron cruz

Козак
17 Лис 2025
46
Нікнейм адміністратора
Aleksey Volter
Ваш статичний ID
29499
Звʼязок з Вами
@za_yakinevicha
Детальний опис скарги/ситуації
заблокували за 1.32 ПДО але я нічого не продавав і все в тому роді,я хотів підписати контракт в армії томущо хотів получити військовий квиток,я побачив повідомлення про набір та орендував авто для того щоб туди доїхати,та склав свої хеві снайпер в багажник але потім коли вже вступив забувся що скоро стече час на оренду транспорту,та машинина повернулася до свого власника та до нього попали мої хеві снайпер,можете перегянути що я нічого на маркет не висталяв та нічого нікому не продавав
Посилання на докази
-
Яке покарання оскаржуєте
Бан акаунту Dron Depp
заблокували за 1.32 ПДО але я нічого не продавав і все в тому роді,я хотів підписати контракт в армії томущо хотів получити військовий квиток,я побачив повідомлення про набір та орендував авто для того щоб туди доїхати,та склав свої хеві снайпер в багажник але потім коли вже вступив забувся що скоро стече час на оренду транспорту,та машинина повернулася до свого власника та до нього попали мої хеві снайпер,можете перегянути що я нічого на маркет не висталяв та нічого нікому не продавав

Вкладення

• Screenshot_2025-12-04_163709.png
    Screenshot_2025-12-04_163709.png
    45.8 Кб · Перегляди: 50
Останнє редагування:

Azazello

Син Самурая
Активний гравець
9 Жов 2024
2,298
Вітаю. Напишіть статичний ID гравця або нікнейм гравця, у якого Ви орендували транспорт

Azazello

Син Самурая
Активний гравець
9 Жов 2024
2,298
Вітаю. Блокування знято

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Хто переглядає цю тему (Всього: 0, Учасників: 0, Гостей: 0)

Угорі