- 23 Лют 2025
- 41
Ваш нік у грі:
Ihor Fedot | 14457
Адміністратор, що видав покарання:
Дата та час отримання WARN: 15.07.2025 23:10
Суть скарги:
Вважаю виданий WARN необґрунтованим.
Гравець, який подав скаргу, з самого початку провокував мене. Незважаючи на те, що це були повідомлення в ООС-чаті, вони мали вкрай неприйнятний характер. Я не реагував агресивно, а в жартівливій формі відвів його вбік, пояснив, що так робити не варто — після чого відпустив.
Однак гравець відреагував пострілами в мене у спину в будівлі LSPD, що є DM у зеленій зоні (DM in ZZ).
Протягом вечора він неодноразово порушував правила, підло вбиваючи мене.
У свою чергу, коли з мого боку був один інцидент DM in ZZ — я відразу відіграв RP, пояснивши, що послизнувся на мокрій підлозі, впав і випадково вдарив людину, через що вона знепритомніла. На цьому ситуація з мого боку завершилась.
Прошу:
Переглянути рішення щодо WARN.
Врахувати провокації, NonRP і DM з боку іншого гравця.
Застосувати справедливе рішення.
Посилання на скарги:
Його скарга
Моя скарга у відповідь
Ihor Fedot | 14457
Адміністратор, що видав покарання:
Sun Run
Дата та час отримання WARN: 15.07.2025 23:10
Суть скарги:
Вважаю виданий WARN необґрунтованим.
Гравець, який подав скаргу, з самого початку провокував мене. Незважаючи на те, що це були повідомлення в ООС-чаті, вони мали вкрай неприйнятний характер. Я не реагував агресивно, а в жартівливій формі відвів його вбік, пояснив, що так робити не варто — після чого відпустив.
Однак гравець відреагував пострілами в мене у спину в будівлі LSPD, що є DM у зеленій зоні (DM in ZZ).
Протягом вечора він неодноразово порушував правила, підло вбиваючи мене.
У свою чергу, коли з мого боку був один інцидент DM in ZZ — я відразу відіграв RP, пояснивши, що послизнувся на мокрій підлозі, впав і випадково вдарив людину, через що вона знепритомніла. На цьому ситуація з мого боку завершилась.
Прошу:
Посилання на скарги: