Ласкаво просимо на UKRAINE GTA 5!

Зареєструйтесь, щоб мати змогу створити тему.

SignUp Now!

Розглянуто Оскарження | скарга №1309

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

vasyl brexun

Козак
10 Вер 2025
15
  1. Нікнейм адміністратора: Mona Monray
  2. Особистий нікнейм / статичне ід: Vasyl Brexun #20227
  3. Контакт для швидкого звʼязку з Вами у разі необхідності (Telegram, Discord):gremlinmq
  4. Суть скарги:
  5. Скарга №1309 Порушення правил airdrop.
    В цій скарзі людина зробила скріни кьюх, і там також попала моя. в правилах чітко вказано : Примітка: у разі крашу гри надається 5 хвилин для повернення.
    на скрінах ж ,ми бачимо просто сам вихід, ми не знаємо при яких обставинах це сталось ,і чи я, і люди там,повернулись впродовж 5 хвилин. Також скріни тупо не повні навіть кожен кривий та обрізаний, я не знаю як це можна розцінювати як доказ. Виходить так що в мене крашить, я повертаюсь через 2 хв назад будучи мертвим, отримую варн). Також до цього додам, що «відкат крашу» не завжди можливо записати, умовно не пише робочий стіл, або ж сама гта видає « чорний экран для гравця» хоча по звукам і по відео гра продовжується, і гравець мусить перезаходити. Дякую за увагу. )
  6. Доказ видачі покарання (скріншот/відео/ ( прикріпив)
    IMG_1098.jpeg
    посилання):
  7. Дата видачі покарання: 30.09.25

Noxx

Головний адміністратор
Головний адміністратор
9 Жов 2024
2,023
Вітаю!
Моя порада вам це не брехати головній адміністрації під скаргами на форумі так як я можу розцінити це як введеня адміністрацію в оману та видати блокування. У вашому випадку даний гравець якій написав на вас скаргу, 30.02 о 02:01:08 вбив вас і ви о 02:01:38 вийшли з гри самостійно. Зайшли в гру через 5 хв щоб не порушувати примітку про 5 хвилин. І лише у випадку з приміткою ви маєте рацію, я можу зняти з вас даний WARN і видати інший за ухід від RP, якщо ви цього бажаєте то напишіть мені в Telegram і ми це влаштуємо.

Розглянуто.

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Хто переглядає цю тему (Всього: 0, Учасників: 0, Гостей: 0)

Угорі