Ласкаво просимо на UKRAINE GTA 5!

Зареєструйтесь, щоб мати змогу створити тему.

SignUp Now!

Розглянуто Оскарження покарання 5.28.1 Edward

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Mops

Новий гравець
25 Гру 2025
4
Нікнейм адміністратора
Edward
Ваш статичний ID
20697
Звʼязок з Вами
I_CQ9
Детальний опис скарги/ситуації
Групались з сім'єю робити контент після ВЗВ. Їхали заряджатись в амунку, по дорозі декілька гравців з сім'ї а також я отримали штрав біля КПП в центрі міста.
Після чого мої друзі сказали "Підем вкачаєм копа за блок пост", ми приїхали в в декілька авто до поліцая, почали йому погрожувати щоб він прибрав блок пост, коли я наставив на нього зброю він без задньої мислі виріщив також дістати зброю
І ми як 2 ковбої стояли навпроти друг друга з наведеною зброєю. Тільки от у мене є підтримка у вигляді софама, а в нього немає, бо він один.

Після чого почалась перестрілка в якій я вийшов переможцем. Мій софам його підняв і ми ще раз йому сказали прибрати блок пост, після чого він почав качати бичку, але прибрав КПП.

Дивно що адміністратор не вирішив видати покарання гравцю за порушення правил ПГ , а мене через деякий час вирішили вкачати за 5.28.1 з чим я не згідний, бо тоді виходить я нічого не можу робити з співробітниками держ структур, бо це правило де факто мені забороняє робити ВСЕ

Нагадую трактовку:
Заборонено навмисно вбивати, блокувати, затримувати, провокувати або іншим чином заважати роботі співробітників державних структур без ІС-причини. Заборонено також використовувати баги, фізику чи механіки гри для нанесення шкоди Держ. структурам.

Якщо дивитись по правилу IC причина в мене була, бо я і декілька учасників моєї сім'ї отримали штрафи на авто за підвищення швидкості, і нам цей блок пост заважає, і ми вирішили показати свою силу і вкачати поліціанта
Посилання на докази
у адміністратора
Яке покарання оскаржуєте
покарання видано в грі
А

Azazello

Син Самурая
Активний гравець
9 Жов 2024
2,298
Ситуацію, де певна група людей просить прибрати пост поліції за отримані штрафи, не відповідає Role Play. В житті я таких ситуацій не знаю і уявити важко. Штраф не причина вбивати в решті-решт копа.
ПГ немає, прямої загрози копу не було (наставленої зброї на нього з боку декількох гравців)

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Хто переглядає цю тему (Всього: 0, Учасників: 0, Гостей: 0)

Угорі