Ласкаво просимо на UKRAINE GTA 5!

Зареєструйтесь, щоб мати змогу створити тему.

SignUp Now!

Відмовлено Оскарження обнулення другого персонажа — шахрайство було врегульоване

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Denys_Tkach

Козак
8 Лют 2025
15
Доброго дня, шановна адміністраціє!

Звертаюся до вас з проханням переглянути рішення щодо обнулення мого другого ігрового персонажа.

Мені повідомили, що обнулення відбулося через підозру в шахрайстві. Проте хочу пояснити, що конфліктна ситуація була врегульована з потерпілим гравцем ще до втручання адміністрації:

• Автомобіль було повернуто гравцеві.
  • Було надано моральну компенсацію в розмірі 1,200,000 ігрової валюти
  • Сам гравець усно підтвердив, що не подаватиме скаргу, оскільки вважає конфлікт вичерпаним.

Незважаючи на це, гравець не дотримався свого слова та, як видно, все ж звернувся зі скаргою.

На жаль, відеофіксації не маю, однак є свідки, які можуть підтвердити факт передачі автомобіля, коштів, а також нашу розмову з потерпілим.

Прошу розглянути можливість перегляду рішення щодо обнулення, враховуючи врегулювання ситуації в ігровому порядку, добросовісні дії з мого боку та наявність свідків.

Мій нікнейм (персонажа): [Denys_Tkachuk]

Дата обнулення: [20.05.25]

Нікнейм іншого гравця: Oleg Kot

Дякую за увагу та сподіваюся на справедливе вирішення питання.

Вкладення

• IMG_3752.png
    IMG_3752.png
    549.4 Кб · Перегляди: 57

Noxx

Головний адміністратор
Головний адміністратор
9 Жов 2024
2,023
Вітаю!
Ваш перший персонаж отримав блокування за шахрайство та обнулення. Ваш другій персонаж отримав блокування та обнулення через взаємодію з першим персонажем через треті лиця.

Відмовлено.

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Хто переглядає цю тему (Всього: 0, Учасників: 0, Гостей: 0)

Угорі