Ласкаво просимо на UKRAINE GTA 5!

Зареєструйтесь, щоб мати змогу створити тему.

SignUp Now!

Розглянуто Оскарження муту

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Hideki Yakuza

Козак
24 Лип 2025
51
Нікнейм адміністратора
Kaja Svarowski Katrin
Ваш статичний ID
17449
Звʼязок з Вами
Dc mihanya0654
Детальний опис скарги/ситуації
мені дали мут за 4.13 ЗП ( я слухав музику з відгровкою та в мащині мені дає мут Kaja Svarowski на 20 хвилин я пішов в дс та показав демку де видно відігровку мені кажуть шо вдігровка дійсна 15 хвилин коли в правилах такого не має Кая перепитала в ЗГА чи знімати мут кетрін сказала ні я запистався чого а мені сказали шо відгровка дійсна 15хвилин а такого в правелі не має такого ось правило
4.13. Заборонено використання Soundpad та інших програм для відтворення музики. | Mute 15-30 хвилин.
Виняток: дозволяється увімкнути музику в транспорті, лише за умови попереднього повного відігравання.
Посилання на докази
https://fex.net/uk/s/e4z1tda
Яке покарання оскаржуєте
Мут 20 хвилин
мені дали мут за 4.13 ЗП ( я слухав музику з відгровкою та в мащині мені дає мут Kaja Svarowski на 20 хвилин я пішов в дс та показав демку де видно відігровку мені кажуть шо вдігровка дійсна 15 хвилин коли в правилах такого не має Кая перепитала в ЗГА чи знімати мут кетрін сказала ні я запистався чого а мені сказали шо відгровка дійсна 15хвилин а такого в правелі не має такого ось правило
4.13. Заборонено використання Soundpad та інших програм для відтворення музики. | Mute 15-30 хвилин.
Виняток: дозволяється увімкнути музику в транспорті, лише за умови попереднього повного відігравання.

Katrin

Заступник Головного адміністратора
Заступник головного адміністратора
30 Гру 2024
1,490
Вітаю, шановний гравцю.

Переглянувши ваші докази, хочу зазначити наступне:
Адміністратор видав покарання вірно та згідно регламенту.
Заява про те, що відігровка діє «15 хвилин» - невірна, я такого не стверджувала. Часових лімітів це правило не містить. Якщо ви відіграли вмикання музики, але після цього залишили транспортний засіб, відійшли по власних справах і пізніше знову повернулися в авто, то ви зобов'язані відіграти дію повторно, оскільки вимкнули двигун і побігли.

Дякуємо за ваше звернення та бажаємо приємної гри.

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Хто переглядає цю тему (Всього: 1, Учасників: 0, Гостей: 1)

Угорі