Ласкаво просимо на UKRAINE GTA 5!

Зареєструйтесь, щоб мати змогу створити тему.

SignUp Now!

Розглянуто Оскарження блокування

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Maksohn_Groza

Козак
30 Кві 2026
16
Нікнейм адміністратора
Marik
Ваш статичний ID
6879
Звʼязок з Вами
makx0n DS
Детальний опис скарги/ситуації
Бан причини
Посилання на докази
https://forum.ukraine-gta5.com.ua/forums/%D0%A1%D0%BA%D0%B0%D1%80%D0%B3%D0%B8-%D0%BD%D0%B0-%D0%B0%D0%B4%D0%BC%D1%96%D0%BD%D1%96%D1%81%D1%82%D1%80%D0%B0%D1%86%D1%96%D1%8E.8/post-thread
Яке покарання оскаржуєте
4.8 ЗП
  1. Нікнейм адміністратора: Marik #6788
  2. Особистий нікнейм / статичне ід: #6879
  3. Контакт для швидкого зв'язку з Вами у разі необхідності (Telegram, Discord): makx0n
  4. Суть скарги: стояв нікого не чіпав на 1 сто жартував підішли 2 дівчини почали до меня докапупатись матюкаться і розповідати хто я який я в житті і що я роблю, адмін якому я написав у тікет що меня на мене кажуть погані слова адмін відповів щоб я звернувся на форум це нормальнор коли меня ч"ирять 2 дівки мені адмун каже шо він не буде мені допомагати і відкидуют тільки но одного мене це як так виходе якшо я гроза то шо мене можно так просто зачмирити просто а потім через кентіка адміна відкинуть мене це не справидливо також хочу вам доповісти за некомпетентість інших адміністраторів, чому коли я кидаю тікет і прошу допомогу мені кажуть звертайся на форум, а іншим гравцям допомагають я дуже вражений роботою адміністраторів. Також прошу пана адміністратора надати повний відкат на більше ніж на 3 хвилини (на 3 дні 4.8 ЗП)
  5. Доказ видачі покарання (скріншот/відео/посилання):
  6. Дата видачі покарання: 04.05.26

Вкладення

• 20260504202041_1.jpg
    20260504202041_1.jpg
    1 Mб · Перегляди: 38

Katrin

Заступник Головного адміністратора
Заступник головного адміністратора
30 Гру 2024
952
Вітаю, шановний гравцю.
Переглянувши ваші докази, хочу зазначити наступне:
Адміністратор видав покарання вірно та згідно регламенту.
3.12. Адміністрація не зобов’язана надавати докази та видає покарання лише за наявності порушення.
Примітка: у разі скарги на адміністратора, докази надаються лише головній адміністрації, яка ухвалює рішення щодо порушення зберігаючи нейтральність.
Щодо образ, які побачив адміністратор, всі були в рамках RP, тому покарання не буде видано. Якщо ви пишете тікет, коли вже ситуація триває, а не тільки початок, і адміністрація не бачила всієї, то покарання ніхто не буде видати, тому і просять вас звернутись на форум в розділ скарг.

Дякуємо за ваше звернення та бажаємо приємної гри.

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Хто переглядає цю тему (Всього: 0, Учасників: 0, Гостей: 0)

Угорі