- 11 Кві 2025
- 1
- Нікнейм адміністратора
- Fam | Adolf
- Ваш статичний ID
- 16825 3987
- Звʼязок з Вами
- Ne_svYAtA98
- Детальний опис скарги/ситуації
- Отримали бан за передачу коштів між персонажами.Ситуація така що на одному персонажі грає чоловік на іншому граю я!вже знаю що так не можно грати!але деякі знали що так грали так як нічого не казали!прошу переглянути покарання,так як можливості грати на різних акаунтах немає!Якщо ні то прошу про можливість не забирати майно чоловіка статік 3987 ,..а свого персонажу я видалю якщо це якось змінить ситуацію!тому що чоловік довго фармив на це все і не хочется щоб із-за мого не знання правил серверу він залишився без всього!!!
- Посилання на докази
- https://dmitrii-kukurudz.imgbb.com/
- Яке покарання оскаржуєте
- 2.7 ЗП Забороняється взаємодія основного акаунту з твінк-акаунтом (передача грошей, речей, майна, нерухомості, тощо). | Ban 14 днів + конфіскація переданого майна, при повторному порушенні - Ban 31 день.
Отримали бан за передачу коштів між персонажами.Ситуація така що на одному персонажі грає чоловік на іншому граю я!вже знаю що так не можно грати!але деякі знали що так грали так як нічого не казали!прошу переглянути покарання,так як можливості грати на різних акаунтах немає!Якщо ні то прошу про можливість не забирати майно чоловіка статік 3987 ,..а свого персонажу я видалю якщо це якось змінить ситуацію!тому що чоловік довго фармив на це все і не хочется щоб із-за мого не знання правил серверу він залишився без всього!!!